0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Accesorii Unghii

Afişare 1 - 16 din 195 (13 pagini)

Accesorii pentru unghii - lucruri esentiale pentru profesionisti

Indiferent daca urmeaza sa realizezi o manichiura cu geluri UV sau sa folosesti ojele semipermanente, accesoriile de unghii iti vor usura considerabil activitatea. Este foarte important ca masa de lucru sa fie organizata, iar pentru asta poti alege de pe site-ul nostru din diverse recipiente de depozitare. Cutiile pentru pensule, capete si bituri de freza sau accesorii de unghii tip nail art te vor ajuta sa gasesti totul mult mai rapid si sa te prezinti ca un adevarat profesionist.

Alte accesorii pentru unghii pe care ar trebui sa le ai in kit sunt periile pentru indepartat praful, betele de bambus, microaplicatoarele, pensetele si suportii de mana. Pentru a-ti prezenta gama de culori ale produselor, vei avea nevoie de un catalog sau un paletar de unghii care sa ajute clientele sa aleaga nuanta preferata. Acestea sunt doar cateva dintre accesoriile de unghii de la Savy Professional care nu ar trebui sa iti lipseasca!

 

Accesorii de manichiura pentru o igiena optima

Alte accesorii pentru manichiura de care vei avea nevoie in kit-ul tau sunt cutiile pentru dezinfectare. Pentru a asigura toate masurile de igiena, nu uita sa utilizezi manusi de protectie si sa te folosesti de recipientele tip spray din categoria noastra de accesorii pentru a le umple cu solutii de curatare si dezinfectare. Aparatele pentru unghii, precum sterilizatoarele sunt de asemenea extrem de importante pentru eliminarea bacteriilor si microbilor de pe instrumentele folosite. Toate aceste accesorii sunt esentiale pentru cei care au sau isi doresc un business in domeniul manichiurii si pedichiurii.