0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Accesorii Unghii

Afişare 1 - 16 din 171 (11 pagini)

Accesorii

Ca orice afacere, deschiderea unui salon de frumuseţe în care oferi servicii de cosmetică, manichiură şi pedichiură sau tratamente de relaxare, pe lângă mobilier şi echipamente de calitate, necesită şi accesorii pe care să ştii că te poţi baza în diverse situaţii. Astfel, indiferent dacă este un salon mare sau mic, ai şanse să începi în cele mai bune condiţii şi să atragi un număr  mare de cliente!

 

La Savy poţi găsi o gamă diversificate de astfel de accesorii. Toate sunt produse de calitate care se pot folosi atât pentru uz profesional, într-un salon, cât şi pentru uz personal, acasă!

 

Accesoriile - mici le detalii care pot face diferenţa!

Sunt produse variate a căror utilizare poate uşura considerabil activitatea. Se pot folosi pentru manichiură şi pedichiură, pentru cosmetică, epilare sau diverse tratamente de relaxare.

Studiază şi tu oferta de accesorii de la Savy pentru a găsi ceea ce ţi se potriveşte şi a oferi clientelor tale servicii profesionale! Toate sunt produse de calitate care asigură un raport excelent între calitate şi preţ. Totodată, vor plusa gradul de profesionalism al salonului tău!

Aici poţi găsi tot ce ai nevoie sau nu ştiai că ai putea avea nevoie de la banda de protecţie pentru degete, seturi de beţe de bambus şi boluri pentru manichiură, până la bile de quart pentru sterilizator!

 

Boluri pentru manichiură

Se găsesc în culori variate, sunt realizate din plastic şi prevăzute cu suport special pentru mână. Asigură o poziţie confortabilă la masa de manichiură, revigorează  pielea mâinilor, pregătesc unghiile şi cuticulele pentru o manichiură profesională şi relaxantă.

 

Bureţi şi bureţei pentru diverse operaţii

Poate că nu te-ai gândit, dar în salonul tău vor fi necesari diverşi bureţi şi bureţei pentru machiaje, pentru arta pe unghii sau aplicarea pigmenţilor. Aceştia se pot găsi în seturi de 10 sau 20 de bucăţi şi oferă un raport calitate-preţ foarte avantajos. Sunt consumabile de unică folosinţă care îţi vor uşura considerabil activitatea.

 

Cataloage de prezentare culori ojă

Clientele tale vor dori să poată vedea gama de culori din care pot alege oje semipermanente, lacuri sau geluri. De aceea, cataloagele de prezentare a culorilor nu ar trebui să îţi lipsească. Ar fi ideal să ai câte un catalog pentru fiecare masă de manichiură şi fiecare tip de produs - oja clasică, oja semi sau geluri UV.

 

Sunt accesorii pe care le poţi găsi la Savy şi care vor creşte aspectul profesional al salonului tău!