0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Accesorii Epilare

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Accesorii epilare

Dacă te întrebi de ce accesorii ai nevoie pentru o epilare perfectă, ai ajuns exact unde trebuie! La Savy vei găsi tot ce este necesar pentru a avea o experienţă satisfăcătoare şi, totodată, pentru a obţine rezultate comparabile cu cele profesionale. 

Accesoriile şi consumabilele potrivite pentru epilarea cu ceară sunt esenţiale pentru a evita arsurile cu ceară şi a uşura procedura, eliminând eficient şi sigur tot părul nedorit de pe corp, chiar şi din zonele foarte sensibile.

 

Benzi şi role de hârtie pentru epilat
Dacă nu foloseşti ceară tare care se poate îndepărta uşor cu degetele, vei avea nevoie de benzi sau rolă de hârtie pentru epilat. Ambele sunt rezistente şi flexibile şi se mulează perfect pe zona epilată, îndepărtează eficient ceara şi lasă pielea moale şi catifelată pentru perioade îndelungate.

Sunt consumabile uşor de folosit care nu necesită experienţă de utilizare şi care te vor ajuta să ai parte de un epilat rapid şi eficient!

 

Solvent pentru curăţarea instrumentelor

Este un ulei care te va ajuta să îndepărtezi ceara de pe instrumentele profesionale. Se aplică pe echipamentele sau aparatele care necesită curăţare, se lasa să acţioneze câteva minute şi apoi se îndepărtează cu o cârpă uscată şi curată.

Pentru că poate irita pielea, se recomandă utilizarea manuşilor la manevrarea lui.

 

Aplicatoare din inox sau din lemn
Aplicatoarele sau spatulele din lemn sau inox se folosesc pentru a aplica şi întinde ceară. Le poţi găsi în lăţimi diferite, astfel încât să poţi acoperi suprafeţe mici sau mări. De asemenea, poţi găsi aplicatoare cu margini rotunjite sau cu margini drepte. Cele drepte te vor ajuta să trasezi linii ferme pentru aplicarea cerii de epilat pe zona sprâncenelor sau a bikinilor.

Aplicatorul metalic se poate steriliza şi refolosi după fiecare utilizare, cele din lemn sunt de unică folosinţă.

 

Acum, când ştii de ce accesorii ai nevoie pentru o şedinţă de epilat satisfăcătoare, mai rămâne doar să te aprovizionezi cu ceea ce îţi lipseşte! Profită de preţurile atractive de la Savy şi cumpără tot ce îţi trebuie pentru a te putea epila singură în condiţii sigure.

Cu accesoriile şi echipamentele potrivite, ai garanţia că vei înlătura eficient toate firele de păr nedorite, fără riscul de a te arde sau a rămâne pe piele cu reziduuri şi ceară inestetice


Nu uita că după epilat să foloseşti un unguent calmant şi hidratant pentru piele, atât înainte de epilat cât şi la final. Astfel, pregăteşti pielea care va rămâne curat
ă şi catifelată mai mult timp.