0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Accesorii Epilare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
9,00 Lei Fără TVA: 9,00 Lei
18,00 Lei Fără TVA: 18,00 Lei
18,00 Lei Fără TVA: 18,00 Lei
5,00 Lei Fără TVA: 5,00 Lei
12,00 Lei Fără TVA: 12,00 Lei
12,00 Lei Fără TVA: 12,00 Lei
9,00 Lei Fără TVA: 9,00 Lei
10,00 Lei Fără TVA: 10,00 Lei
6,00 Lei Fără TVA: 6,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)


Benzi pentru epilat - rezistenta si flexibilitate perfecta pe zona de epilare


Benzile pentru epilat sunt elemente esentiale pentru o procedura eficienta si confortabila de indepartare a parului nedorit. Multe persoane sunt rezervate in a opta pentru epilarea cu ceara din cauza fricii de durere. Din acest motiv este cruciala alegerea acelor produse concepute din materiale dedicate indepartarii firelor de par si care sa atenueze disconfortul provocat prin desprinderea acestora. In plus, benzile pentru epilare reduc riscul de a traumatiza pielea, asigurand un aspect catifelat, fara iritatii, ceea ce face experianta epilatului un adevarat rasfat.  


Trusa cu produse de epilare care doteaza saloanele profesioniste mai trebuie sa cuprinda alaturi de strictul necesar si ceara pentru epilare elastica sau traditionala, uleiuri si lotiuni dupa epilat pentru calmarea pielii.  


Benzi de epilat si alte articole de calitate superioara, prietenoase cu pielea


Gama disponibila include benzi pentru ceara de diferite marimi si tipuri, realizate din hartie sau material textil, acoperite cu o pelicula de ceara. De asemenea, rolele pentru pat de cosmetica de unica folosinta confectionate din hartie sunt articole indispensable pentru epilat in saloanele de infrumusetare care pun accent pe igiena clientilor si operatorilor.


Selectia accesoriilor pentru epilat mai cuprinde pe langa benzi depilatoare, solventi pentru curatarea instrumentelor, manusi si botosi pentru parafina cosmetica, spatule pentru ceara din inox sau lemn, dar si alte produse. Cele din urma sunt descrise printr-un design confortabil avand capetele plate sau inguste. Acest aspect faciliteaza aplicarea cu precizie a produsului, ajuta la distribuirea uniforma si pregatesc pielea pentru eliminarea parului. Asadar, achizitioneaza o rola de hartie pentru pat, o spatula pentru epilatul cu ceara, dar si alte accesorii pentru epilare calitative de pe site-ul nostru pentru a-ti satisface clientii!