0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Diametru
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Lungime
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Forma
  0
 • Duritate
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 826 (52 pagini)

Capete bituri freza

Burghiul de unghii nu este întotdeauna uşor de utilizat de începători, dar, dacă eşti interesată să ajungi să îţi faci singură manichiura la fel de bine ca la salon, vei avea nevoie de acest echipament electric şi de capete. La Savy poţi găsi o gamă diversificată de bituri şi freze, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie pentru uz personal sau pentru salonul tău.

Burghiele şi capetele de calitate te vor ajuta să obţii o manichiura perfectă, durabilă şi de calitate şi sunt o investiţie de care vei fi încântată.

 

Tipuri de bituri şi freze pentru unghii

Dacă eşti începătoare în arta unghiilor acrilice, cel mai bine este să începi treptat şi să identifice tipurile de bituri şi freze pentru unghii. Astfel vei ştii care este utilizarea fiecăruia şi pe care să îl achiziţionezi:

l  Bitul de unghii din silicon carbid - se foloseşte pentru a finisa unghiile, eliminând strălucirea naturală şi netezind zona cuticulelor;

l  Bitul conic cu vârf plat - se foloseşte pe unghia naturală pentru a pregăti suprafaţa şi a netezi marginile;

l  Bitul pentru şlefuit - se foloseşte pentru a netezi unghiile acrilice sau a le îndepărta. Se pot găsi în varianta fină, medie sau grosieră. Se recomandă celor care au experienţă în lucru cu burghiul de unghii.

l  Biturile mici şi mari - se folosesc pentru a pregăti suprafaţa unghiilor, scurtarea acestora sau tăierea umpluturilor.

l  Burghie din carbid - se folosesc pentru tăierea şi modelarea unghiei acrilice şi sunt în varianta foarte fină, fină, medie, grosieră sau foarte grosieră. Nu se utilizează pe unghia naturală. Cele cu granulaţie grosieră sunt utile pentru îndepărtarea straturilor de acril sau gel sau pentru scurtarea unghiilor. Se pot folosi atât pe unghiile de la mâini, cât şi pe cele de la picioare. În granulaţie medie se folosesc pentru a remodela suprafaţa sau a tăia unghia în linie de zâmbet, iar în granulaţie fină se folosesc pentru a finisa suprafaţa şi forma unghiilor acrilice sau cu gel, sau pentru a le scurta

l  Bituri de ceramică - nu se încălzesc în timpul lucrării şi sunt de lungă durată. Se pot găsi în diverse forme şi granulaţii. De asemenea, se pot curăţa şi steriliza.

l  Bituri diamantaţi - sunt cei mai grei şi se folosesc pentru a îndepărta prin zgâriere unghiile construite. Faţă de celelalte bituri, generează mai mult praf şi se încălzesc mai tare, dar nu ruginesc după dezinfectări repetate.

 

La Savy vei găsi toate tipurile de bituri şi freze de care poţi avea nevoie, din materiale variate şi cu granulaţii fine, medii sau grosiere!