0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Diametru
  • Lungime
  • Duritate
  • Producator
    0

Capete Freza Diamant

Afişare 1 - 16 din 401 (26 pagini)

Capete de freza din diamant - instrumentele care nu trebuie sa iti lipseasca pentru manichiuri impecabile

Freza electrica face o treaba nemaipomenita alaturi de capetele si biturile de freza potrivite, care sunt nelipsite din trusa unui nail artist, deoarece micsoreaza timpul de lucru, iar finisajul obtinut este unul optim. Aceste instrumente sunt confectionate din diferite materiale, fiecare avand rolul propriu. Mai exact, exista capete de freza ceramice, capete de freza din silicon carbid pentru finisare, dar si bituri diamantate.


Capat de freza din diamant - care sunt formele si utilitatea acestuia?


Capetele sau biturile de freza diamantate se folosesc la inceputul procesului de realizare a manichiurii, fiind utilizate pentru stilizarea cuticulei. Acestea au diverse forme, mai exact picatura, lacrima sau flacara si, de asemenea, duritati diferite. Pentru pregatirea cuticulei se folosesc capete de freza diamantate cu o duritate fina, dar si medie. Biturile diamantate sunt utile si in etapa de matuire a unghiei, pas de o importanta sporita in procesul de pregatire a unghiei naturale.


Pe site-ul nostru este disponibila o gama diversa de capete de freza diamantate, atat de forme, cat si duritati diferite, astfel incat sa ai posibilitatea sa gasesti frezele de care ai nevoie pentru a realiza manichiuri care sa-ti aduca cliente multumite. De asemenea, poti gasi aici si capete de freza pentru pedichiura, nu doar pentru manichiura, dar si restul produselor de manichiura care sunt esentiale pentru un nail artist profesionist.