0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Capete Freza Silicon Carbid Finisare

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Capat de freza din carbid - echipeaza-ti trusa pentru manichiura corespunzator 


Trusa unui nail artist cuprinde, cu siguranta, pila electrica, care se foloseste impreuna cu capetele si biturile de freza corespunzatoare, instrumente ce micsoreaza timpul de lucru, oferind un rezultat profesionist.  Acestea au diametre si forme diferite, dar si materialele din care sunt confectionate difera, fiecare dintre ele avand rolul sau in domeniul manichiurii. Clasificand biturile de freza dupa material, capetele din carbid sunt o categorie de nelipsit din recuzita unui nail artist.

Capat de freza din silicon carbid - utilitatea lui in procesul de realizare a manichiurii


Capetele de freza din silicon carbid sunt eficiente atunci cand are loc slefuirea unghiei, acesta fiind un pas esential in conceperea manichiurii. De asemenea, capetele de freza electrica din carbid sunt folosite pentru indepartarea materialului vechi, utilizandu-se bituri care au o duritate medie spre mare. Aceste bituri indeparteaza foarte usor si rapid materialul pe care clienta l-a avut anterior pe unghii.


Pe site-ul nostru sunt disponibile astfel de capete pentru freza electrica din carbid, in diferite forme, dar si alte tipuri, precum capete de freza ceramice, care pot fi utilizate pentru eliminarea materialului vechi, capete de freza diamantate, utile in procesul de stilizare al cuticulei, bituri de freza din titan, dar si capete de freza pentru pedichiura. De asemenea, poti gasi si alte produse de manichiura, care sunt necesare si care te ajuta sa-ti realizezi munca cu usurinta si profesionalism.