0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Ceara Epilare

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Ceara pentru epilat - elementul cheie pentru o piele fina si delicata

Indepartarea parului din diferitele zone ale corpului cu ceara este o meserie care se bucura de o cerere foarte mare, fiind multe persoane care isi doresc sa aiba o piele neteda, lipsita de orice fir de par. Bineinteles, pentru a atrage multi clienti este necesar sa ai produsele si aparatele necesare, mai exact incalzitoare si decantoare pentru ceara, ulei si lotiuni folosite la finalul acestui tip de procedura, dar si doua maini indemanatice, care trebuie sa fie bine spalate inainte. De asemenea, este un must sa porti manusi in timpul procesului de indepartare al parului. In plus, spalarea accesoriilor pentru epilare, unde putem include spatula, este un pas necesar, ce se recomanda sa fie realizat inainte de inceperea acestui proces, pentru a asigura o igiena corespunzatoare.

Cand vine vorba de ceara pentru epilat profesionala, aceasta trebuie sa fie calitativa, astfel incat sa reusesti sa-ti duci munca la bun sfarsit, iar clientii sa fie multumiti.


Ceara de epilat - tipuri si recomandari de folosire pentru servicii de calitate

Cand vine vorba de ceara utilizata pentru epilare, intalnim doua tipuri: ceara moale si tare. Bineinteles ca intre acestea exista anumite diferente si fiecare este utila pentru anumite zone. Ceara moale se indeparteaza cu ajutorul benzilor de epilare si poate inrosi sau irita zona in care a fost folosita. Aceasta este recomandata pentru portiunile mari, precum picioarele si bratele. Trecand la ceara tare, aceasta odata ce a fost aplicata pe piele se intareste si se poate indeparta cu ajutorul mainilor, iar in zonele mici, cum ar fi linia bikinilor sau axilei, isi face treaba nemaipomenit. Datorita faptului ca firele sunt smulse din radacina si nu doar taiate, parul va creste mai greu, iar clientii se vor bucura de o piele catifelata mai mult timp. Pe site-ul nostru se gasesc ambele variante de ceara de epilare profesionala la preturi competitive pe piata!