0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Ceara Epilare

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Ceară epilare

Epilarea cu ceară este una dintre cele mai populare metode de îndepărtare a părului. Pe lângă faptul că face că pielea să fie netedă şi catifelată pentru perioade îndelungate, este mai puţin dureroasă decât epilarea cu aparatul şi se poate realiza pe orice zonă.

De asemenea, este o metodă rapidă şi convenabilă de a elimina părul nedorit de pe corp şi, pentru că firele sunt smulse din rădăcină, rezultatul durează mai mult decât în  cazul epilării cu lama care doar taie firul de păr.

 

Tipuri de ceară

Există ceară tare sau ceară moale, iar la Savy le vei putea găsi pe amândouă. Ceară moale necesită benzi pentru îndepărtare, în vreme ce ceara moale se întăreşte singură după câteva minute şi se va putea extrage cu mâna, fără a fi necesare benzile de epilare. Cu toate că ambele tipuri de ceară îndepărtează eficient firul de păr din rădăcină, cea tare este mai bună pentru zonele mici şi sensibile cum ar fi mustaţa sau linia bikinilor, în vreme ce ceara moale este recomandată pentru suprafeţele mari, cum ar fi picioarele sau braţele.

 

Ceara tare

Este recomandată pentru zonele sensibile precum mustaţa, linia bikinilor sau axile. Aceasta aderă foarte bine cu firele de păr şi mai puţin cu pielea şi le îndepărtează eficient, cu mai puţină durere şi fără a deteriora pielea. Este mai groasă decât ceara moale şi se întăreşte pe piele. Odată ce s-a întărit, poate fi îndepărtată cu mâinile.

Are nevoie de încălzire înainte de aplicarea pe piele, nu necesită benzi de epilare şi lasa mai puţin reziduuri decât ceară moale. Totuşi, dacă ai de epilat suprafeţe mari, este recomandat să foloseşti ceara moale.

 

Ceara moale

Ceara moale aderă atât la firul de păr, cât şi la piele şi, la extragere, poate afecta şi stratul superior al pielii. De aceea, procesul de epilare cu ceară moale poate fi mai dureros decât cel cu ceară tare.

Totodată, pentru a putea fi desprinsă de pe zona pe care a fost aplicată, ceara moale are nevoie de benzi de epilare, iar procedeul poate irită şi înroşi pielea. Este recomandat să nu se revină pe suprafeţe, chiar dacă firele de păr nu au fost îndepărtate complet.

Funcţionează cel mai bine pe suprafeţele mari precum spatele, picioarele şi braţele şi se poate aplica la temperaturi mai scăzute.

 

Acum, după ce ai aflat mai multe despre ceară de epilat, poţi cumpărat de la Savy tipul de ceară potrivit pentru tine!