0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Remover Gene

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Curăţare îndepărtare

Dacă le vei păstra curate, extensiile de gene vor dura mai mult, de aceea, trebuie să introduci în rutina zilnică de îngrijire şi această procedură. Dacă eviţi să le cureţi de două sau trei ori pe săptămână, vor cădea prematur şi te poţi alege cu infecţii, iritaţii, încetinirea creşterii genelor naturale şi ale probleme.

Celulele moarte ale pielii, murdăria, machiajul şi uleiurile se adună pe linia genelor foarte uşor şi distrug legătura extensiei genelor, rupând-o în timp. Adezivul trebuie păstrat curat pentru a menţine legătura fermă cu genele naturale.

De asemenea, îndepărtarea adecvată a genelor false este esenţială pentru menţinerea în stare bună a genelor naturale, dar şi pentru a putea reutiliza extensiile.

Pentru ambele operaţii ai nevoie de produse de calitate pe care le poţi găsi la Savy la preţuri atractive.

 

Etape necesare pentru curăţarea genelor false

l  Curăţă extensiile de gene de cel puţin două ori pe săptămână sau, dacă ai tenul gras sau te machiezi zilnic, în fiecare seară.

l  Foloseşte un produs special pentru curăţarea şi degresarea extensiilor precum Lash Foam Cleanser de la Savy. Acesta ţine la distanţă microbii şi praful care ar putea slăbi aderenţa lipiciului şi ar putea provoca afecţiuni ale ochilor. Este un şampon sub formă de spumă care curăţă genele fără a le afecta, hipoalergenic şi delicat cu pielea. Nu provoacă usturime, iar pensula cu care e dotat facilitează aplicarea printre gene şi, totodată, curăţarea în profunzime a rădăcinilor.

Când cureţi genele false, evită să foloseşti produsele obişnuite de curăţare a feţei sau şerveţele demachiante, pentru că pot conţine glicoli sau uleiuri care afectează extensiile.

 

Eliminarea genelor false

Dacă vrei să îndepărtezi genele false, nu încerca să tragi de ele cu penseta, cu unghiile sau cu ondulatorul pentru gene! Astfel vei deteriora grav atât genele false, cât şi pe cele naturale, iar ochii tăi ar putea avea de suferit.

Iată cum trebuie rpocedat pentru a îndepărta corect genele false:

l  Spală-te bine pe mâini cu apă şi săpun;

l  Foloseşte un remover hipoalergenic pentru extensii de gene precum cel de la Savy. Acesta acţionează foarte repede şi, datorită texturii cremoase, se aplică foarte uşor. Va uşura considerabil pasul următor. 

l  Prinde colţul exterior al genelor false între degetul mare şi cel arătător şi îndepărtează delicat genele. Dacă foloseşti gene individuale, va trebui să le îndepărtezi secţiune cu secţiune. Este esenţial ca la această procedură să ai mişcări cât mai blânde.

l  Curată acum orice reziduu de adeziv. Foloseşte un tampon din bumbac şi, din nou, mişcări delicate.