0
0

Detalii livrare

  1. Modalități de Plată:


    Plată la Livrare: Plata comenzilor se efectuează prin sistemul de ramburs. Plata se efectuează în momentul predării coletului de către curier, asigurându-vă astfel de prospețimea și calitatea produselor livrate.

  2. Plată prin Ordin de Plată (OP) - Disponibil la Cerere: În cazul în care preferați să efectuați plata prin Ordin de Plată, vă rugăm să specificați acest lucru în secțiunea de comentarii în timpul plasării comenzii. Echipa noastră de consultanți vă va trimite factura proformă pe adresa de email pentru a facilita procesul de plată și de livrare.


Modalități de Livrare:

  1. Transport cu Fan Curier: Pentru o experiență de livrare eficientă, colaborăm cu Fan Curier. Oferim o taxă fixă de 18 lei pentru livrarea coletelor la ușa dumneavoastră, într-un interval de 24-48 de ore în zilele lucrătoare.

  2. Transport cu Urgent Cargus: Pentru comenzile destinate localităților care nu sunt acoperite de Fan Curier și impun costuri suplimentare, utilizăm serviciile Urgent Cargus. Taxa fixă pentru această opțiune este de 18 lei, iar livrarea coletului se realizează la ușa dumneavoastră în intervalul menționat de 24-48 de ore în zilele lucrătoare.

  3. Transport în București: Pentru comenzile cu adrese de livrare în București, asigurăm livrarea gratuită prin intermediul propriului nostru curier.


Alte Detalii:

  • Comenzi Minime: Valoarea minimă a unei comenzi este de 60 lei, iar aceasta beneficiază de transport gratuit. Comenzile cu valoare mai mică de 60 lei vor fi anulate.

  • Transport Gratuit pentru Comenzi de Peste 300 de lei: Pentru comenzile a căror valoare depășește 300 de lei, asigurăm transportul gratuit, beneficiind totodată de serviciul de curierat rapid pentru livrare.


Cu SavyProfessional, beneficiati de servicii de plată și livrare eficiente, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.