0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Grosime
  0
  0
  0
  0
 • Lungime
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Gene Barhat

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Extensiile de gene fir cu fir Barhat Luxury sunt create din material coreean de ultima generatie, extrem de flexibil, moale, antialergenic si de un negru intens mat. Aceste produse sunt lucrate manual, de catre cei mai buni experti din acest domeniu, astfel creand cele mai frumoase curburi care nu se deformeaza la schimbari de temperatura sau la indoiri repetate. Datorita unei tehnici speciale de aranjare a genelor pe banda, am reusit sa obtinem un numar cat mai mare de extensii pe fiecare coloana.

 

In gama Barhat Luxury regasim urmatoare produse.

 

Extensiile De Gene Fir Cu Fir Barhat Luxury Lashes  C

Curbura C este recomandata pentru ochii migdalati, deoarece se muleaza exact pe curbura genelor naturale si scoate in evidenta conturul natural al ochilor. Aceasta curbura este folosita foarte des si in coltul intern sau extern al ochiului, unde in multe cazuri se folosesc lungimi mai mici. De asemenea este alegerea perfecta pentru persoanele care vor un aspect cat mai natural.

Caseta contine 16 randuri.

 

Extensiile De Gene Fir cu Fir Barhat Luxury Lashes CC

Curbura CC este foarte cunoscuta pentru efectul ei glamour. Poate fi numita cea mai buna optiune pentru ochii cu pleoape lasate, pentru genele care cresc in jos sau pentru ochii adanciti. Aceasta curbura este preferata de lash stilisti deoarece poate fi folosita aproximativ la toate tipurile de ochi. Curbura CC garanteaza o privire foarte expresiva si care nu trece neobservata.

Caseta contine 16 randuri.

 

Extensiile De Gene Fir cu Fir Barhat Luxury Lashes D

Curbura D pentru un efect dramatic. Este cea mai puternica curbura si se foloseste pentru a obtine efectul “ochi de papusa”. De asemenea, cu ajutorul ei putem deschide foarte mult privirea. De obicei aceasta curbura se foloseste in combinatie cu celelalte pentru a crea un aspect ideal.

Caseta contine 16 randuri.

 

Extensiile De Gene Fir cu Fir Barhat Luxury Lashes L

Curbura L este ideala pentru ochii "cazatori" (pleoapa lasata) si datorita acestei curburi putem obtine efectul de lifting sau eyeliner.

Caseta contine 16 randuri.

 

Extensiile De Gene Fir cu Fir Barhat Luxury Lashes Mix 7-14

 

Mix-ul contine 16 randuri: 7 mm (1 rand), 8 mm(1 rand), 9 mm(2 randuri), 10 mm(3 randuri), 11 mm(3 randuri), 12 mm(3 randuri), 13 mm(2 randuri), 14 mm(1 rand).

 

Extensiile De Gene Fir cu Fir Barhat Luxury Lashes Mix 7-14 L

Curbura L este ideala pentru ochii "cazatori" (pleoapa lasata) si datorita acestei curburi putem obtine efectul de eyeliner sau lifting.

 

Mix-ul contine 16 randuri: 7 mm (1 rand), 8 mm(1 rand), 9 mm(2 randuri), 10 mm(3 randuri), 11 mm(3 randuri), 12 mm(3 randuri), 13 mm(2 randuri), 14 mm(1 rand).