0
0

Garantia produselor / Reparatia produselor in garantie


Garanția Produselor

Toate produsele comercializate prin www.savyprofessional.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalaje originale, și beneficiază de garanția legală de conformitate, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificările și completările ulterioare, corelate cu Ordonanța de Urgență nr. 140 - 28/12/2021 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.


Garanția pentru Produse Electronice/Electrice

Produsele electronice și electrice achiziționate prin www.savyprofessional.ro beneficiază de o garanție comercială oferită de producător pentru o perioadă specificată pentru fiecare produs în parte. Fiecare produs electronic/electric livrat va fi însoțit de certificatul de garanție sau declarația de conformitate, specificând detalii ale producătorului sau importatorului.


Stimați Clienți,

La Savy professional, ne angajăm să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate și să asigurăm satisfacția dumneavoastră completă. În acest sens, produsele achiziționate beneficiază de o garanție conform legislației în vigoare și termenilor și condițiilor noastre de garanție.


Cum Procedați pentru trimiterea produselor in garantie pentru reparatie?


Pentru a beneficia de serviciile de garanție, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:


Pentru Clienții din București:

Dacă locuiți în București, vă rugăm să aduceți personal produsul la sediul nostru. Ne găsiți la adresa:


Savy Professional

Șos. Mihai Bravu nr. 6, bl. P 23-24

Magazin Savy

București


Programul nostru de lucru este luni - vineri 09-18,00, sambata 09-14,00, și vă așteptăm cu plăcere pentru a vă asista.


Pentru Clienții din afara Bucureștiului:

Dacă locuiți în afara Bucureștiului, vă rugăm să trimiteți produsul prin curier rapid la adresa de mai sus. Asigurați-vă că ambalați produsul corespunzător pentru a evita deteriorarea pe durata transportului. De asemenea, vă recomandăm să trimite-ți prin FAN CURIER sau Urgent Cargus.


Documentele Necesare


Indiferent dacă aduceți produsul personal sau îl trimiteți prin curier, vă rugăm să includeți următoarele documente:


Certificatul de garanție (dacă a fost furnizat separat).

O descriere detaliată a problemei întâmpinate.Procesul de Returnare și Reparație


Odată ce produsul ajunge la sediul nostru, echipa noastră tehnică va evalua problema și va lua măsurile necesare pentru a o remedia. Vom depune toate eforturile pentru a vă returna produsul în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu termenii garanției.


Contactați-ne


Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne puteți trimite un email la adresa savy_professional@yahoo.com sau ne puteți suna la numărul 0767 523 703.


Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii și produse!


Cu respect,

Echipa Savy Professional