0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Gramaj
  • Culoare
  • Producator
    0

Gel UV/LED Gelaxyo

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 58 (4 pagini)

Gel Gelaxyo – textura flexibila si rezistenta la fisurare  

Gelurile Gelaxyo reprezinta secretul care sta la baza unei manichiuri remarcabile prin nonconformism si sclipire eleganta. Aceste produse sunt special formulate pentru realizarea manichiurii profesionale si pentru a darui unghiilor un aspect estetic placut si de durata. Nivelul de aderenta optima pe suprafata unghiei si rezistenta manichiurii la ciobire sunt cateva dintre calitatile care compun eticheta selectiei de Gelaxyo geluri. Produsele atrag prin aspectul mat-catifelat, textura flexibila si datorita compozitiei lor cu fulgi de diferite culori si marimi, care imprima manichiurii o estetica sofisticata fara sa incarce unghia. Flexibilitatea specifica gelurilor permite tehnicianului sa modeleze manichiura in diferite stiluri si forme.  


Achizitioneaza online geluri UV, precum un gel UV Gelaxyo, geluri colorate, respectiv un creion pentru pictura pe unghii - produse care promoveaza rezultate superioare, menite sa consolideze reputatia business-ului si sa fidelizeze clientii.   

 

Geluri Gelaxyo pentru manichiuri pretentioase – luciu durabil pana la 4 saptamani   

Gelurile de constructie Gelaxyo sunt concepute pentru a se ridica la inaltimea pretentiilor fiecarei cliente, indiferent de stilul vestimentar. Astfel, gama disponibila de produse cuprinde o diversitate de nuante, al caror luciu se mentine ca nou pana la 3-4 saptamani. Acestea nu ingalbenesc unghia, rezista la fisurare, ciobire si decolorare, mentinand aspectul exemplar al manichiurii. De la Gelaxyo, gelul de constructia unghiilor este conceput cu o textura densa, ideal pentru manichiuri pretentioase.  

Selectia de produse si-a castigat popularitatea in randul tehnicienilor, gratie faptului ca fiecare gel de unghii Gelaxyo are o capacitate mare de acoperire, pigmentare puternica, timp scurt de uscare si in plus, acestea sunt compatibile cu numeroase tehnici.