0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Gramaj
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
70,00 Lei Fără TVA: 70,00 Lei
Finish UV de unghii, 14 ml, IBD Top Coat
-50%
35,00 Lei 70,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 332 (21 pagini)

Geluri UV

Savy oferă o gamă diversificată de geluri UV. Sunt produse profesionale de calitate, realizate de mărci cunoscute precum Star Nail, Y.r.e., All Season, Le Vole şi altele. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru o manichiură impecabilă şi de durată. Sunt geluri UV de care ai nevoie pentru sculptarea unghiei, clare sau colorate, şi multe alte produse: bază pentru unghii, culoare, finisaje sau soluţii de degresare şi fixare.

Sunt produse cu uscare rapidă sub lampa UV, care îţi asigură unghii uimitoare şi o manichiură care poate dura până la trei săptămâni, fără a se deteriora.

 

Manichiura cu geluri UV

Deoarece uscarea este rapidă, noile geluri UV de la Savy te ajută să economiseşti timp şi, totodată, elimină riscul ciupirii sau stricării manichiurii. Fixând şi uscând fiecare strat în mod adecvat, manichiura devine rezistentă şi, cu cât este realizată mai corespunzător, cu atât mai mult timp te vei putea bucura de ea.

Datorită gelurilor UV, unghiile tale vor avea un aspect impecabil şi vor fi strălucitoare şi frumoase pentru mai mult timp!

 

Tipuri de geluri UV

Fiecare gel UV are proprietăţi specifice şi necesită tehnici de utilizare diferite. Alegerea gelului potrivit depinde de rezultatul final pe care vrei să îl obţii, de experienţă pe care o ai în realizarea manichiurilor cu geluri UV, dar şi de timpul de unghii. Astfel, pentru unghiile subţiri şi moi ai nevoie de un gel flexibil cu o bună aderenţă pe unghia naturală, iar aici vei găsi exact ceea ce îţi trebuie.

De asemenea, pentru a masca micile imperfecţiuni ale unghiilor, ai nevoie de  un gel UV de camuflaj care îţi va face unghiile să pară mai lungi. Pe scurt, pentru fiecare tip de unghie există un gel ideal, iar la Savy îl vei găsi!

 

De ce merită să foloseşti gelurile UV

Gelul UV se aplică asemănător cu lacurile obişnuite, dar trebuie uscat pentru două minute sub o lampă UV. Acesta îţi permite să te bucuri de unghii superbe până la 3 săptămâni şi, totodată, să realizezi modele incredibile. Practic, dacă ai leş manichiura cu geluri UV, te vei putea bucura de ea până în momentul în care începe să se observe creşterea unghiei! Acest lucru este un mare avantaj şi te va ajuta să economiseşti mult timp. În plus, îţi oferă libertatea de a pleca în concediu sau în vacanţă fără grija trusei de manichiura!

 

Descoperă şi tu gelurile UV de la Savy şi bucură-te de o manichiură impecabilă şi durabilă!