0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Grosime
  0
  0
  0
  0
  0
 • Lungime
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Gene fir cu fir

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 122 (8 pagini)

Extensii gene Nagaraku

Dacă ai descoperit şi tu avantajele extensiilor de gene, vei fi încântată să le încerci şi pe acestea! Nagaraku este un brand de top pentru genele false şi a cucerit femeile din întreaga lume prin calitatea şi efectul incredibil pe care le au şi îl poţi găsi acum şi la Savy.

 

Caracteristicile genelor Nagaraku

Denumirea coreeană Nagaraku s-ar putea traduce prin “frumuseţe nemuritoare”, iar genele din acest brand se remarcă prin pigmentul negru intens care va da ochilor tăi un farmec irezistibil. Totodată, materialul din care sunt confecţionate, flexibil, rezistent şi moale, imită aproape perfect firul de păr natural şi face ca extensiile să fie rezistente şi să îşi păstreze frumoasa curbura pentru perioade îndelungate.

 

Preţuri excelente!

Un alt motiv pentru care genele Nagaraku sunt atât de căutate este raportul excelent pe care îl oferă între preţ şi calitate. Acum poţi beneficia şi tu de preţuri atractive pentru un produs de calitate pe care te vei putea baza o perioadă îndelungată.

 

Le poţi găsi în dimensiuni variate!

Genele Nagaraku sunt moi, naturale şi confortabil de purtat. Pentru că îşi păstrează curbura pentru o perioadă lungă de timp, vor deveni repede unul dintre produsele tale favorite. Sunt extensii de gene care îţi vor face ochii să arate mai atrăgători şi mai strălucitori, iar acum le poţi avea şi tu!

 

Rânduri de extensii gene Nagaraku

Vei găsi la Savy 16 extensii şi rânduri de gene Nagaraku. Sunt sub formă de linii de dimensiuni variate, de la 7 mm la 15 mm, şi se remarcă prin faptul că sunt uşoare, moi şi arată foarte natural.

Se pot îndepărta uşor de pe bandă şi îşi păstrează forma originală mai bine de un an. Banda de înaltă calitate previne depunerea reziduurilor şi conţine un adeziv suficient de puternic pentru a facilita refolosirea repetată. De asemenea, sunt produse realizate manual, fără teste pe animale.

Extensiile vin ambalate în pachete rezistente care le protejează în timpul transportului.

 

Extensii de Gene, Nagaraku Original Mink, Curbura C

Vei fi încântată să descoperi la Savy şi acest produs de calitate! Fabricate manual din materiale premium, sunt gene moi, uşoare, confortabile cu un aspect foarte natural, ideale pentru utilizarea la salon. Datorită benzii unice de transfer cu folie detaşabilă şi fără reziduuri, sunt uşor şi sigur de utilizat şi de aplicat. Diametrul genelor este de numai 0.05 mm, motiv pentru care genele sunt moi şi voluminoase.

 

Cu produsele de la Savy ai garanţia calităţii şi, totodată, beneficiezi de cele mai bune preţuri! Descoperă şi tu extensiile de gene Nagaraku şi bucură-te de ele!