0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Kit Unghii cu Gel

Toate categoriile
Afiseaza filtre
150,00 Lei Fără TVA: 150,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Kit unghii cu gel

Îţi place să ai manichiura impecabilă, dar nu ai timp să mergi la salon sau urăşti să cheltuieşti mulţi bani cu aceasta? Încearcă un kit de unghii cu gel de la Savy!

Chiar dacă la început poate părea descurajator să te ocupi singură de îngrijirea unghiilor tale, kiturile de unghii cu gel sunt soluţia ideală pentru a începe. Te vei convinge că nu este atât de greu pe cât pare să le foloseşti şi că vei câştiga timp şi, totodată, vei face economii sesizabile.

La Savy vei găsi numeroase kituri de unghii pentru a începe să îţi faci sigură manichiura cu gel, în variante şi tipuri diferite, astfel încât să poţi alege exact ceea ce îţi place şi te avantajează.

 

De ce să foloseşti kiturile de unghii cu gel?

Indiferent dacă eşti începătoare sau ai ceva experienţă, kiturile sunt uşor de folosit şi conţin tot ce îţi trebuie pentru o manichiură cu gel impecabilă şi durabilă. Chiar dacă pare o investiţie costisitoare la început, un kit de unghii cu gel îţi oferă un start bun. Datorită acestuia, ulterior va fi de ajuns să îţi completezi necesarul de produse, costurile reducându-se sesizabil. Totodată, făcându-ţi singură manichiura, vei câştiga timp!

 

Manichiura cu gel, bine realizată, poate dura până la trei săptămâni, perioada în care arată fantastic şi nu necesită retuşuri! Prin urmare, merită să începi şi tu să îţi faci sigură manichiura cu gel, iar un kit de unghii de la Savy este perfect pentru a începe!

 

Manichiura cu gel - un răsfăţ pe care ţi-l poţi oferi acasă!

Pentru multe femei manichiura este un moment de răsfăţ, dar implica timp pe care, de multe ori, nu îl au. De ce nu ţi-ai asigura posibilitatea de a beneficia de acest răsfăţ acasă, ori de câte ori doreşti, folosind un kit de unghii cu gel? Este o investiţie care îţi va aduce multe beneficii şi dec are vei fi încântată!

La Savy găseşti tot ce ai nevoie pentru a începe, de la consumabile, până la lămpile UV şi produse de îngrijire a unghiilor! Profită şi tu de oferta variată şi asigură-ţi tot ce este necesar pentru a-ţi face singură manichiura cu gel!

 

După două sau trei utilizări, kiturile de unghii cu gel de la Savy ajung să acopere costul şedinţelor de manichiură de la salon. Sunt produse destinate profesioniştilor, dar şi începătorilor care te vor ajuta să câştigi timp valoros, dar şi să faci economii considerabile. Foloseşte-le şi tu!