0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Lampa Cosmetica Gene

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Lampă cosmetică pentru extensii gene

Investiţia într-o lampă cosmetică bună pentru extensii de gene este esenţială şi nu trebuie trecută cu vederea. Nu numai că te va ajuta să vezi toate acele fire mici şi delicate fără să fi necesar să strângi ochii, dar o poţi folosi şi pentru a realiza fotografii de calitate genelor aplicate pentru a-ţi face un portofoliu impresionant.

La Savy vei găsi mai multe tipuri de lămpi cosmetice, produse de calitate la preţuri foarte bune.

 

Lumina LED este esenţială pentru aplicarea genelor false

Există mai multe mărci şi tipuri de lămpi cosmetice pentru punerea extensiilor de gene, iar cele mai bune dintre acestea sunt în variante cu iluminare LED. Chiar dacă sunt o investiţie importantă, reputaţia lor este foarte bună şi te vor ajuta mult în activitate.

Dacă vrei să nu îţi oboseşti inutil ochii şi, totodată, să poţi vedea bine toate detaliile, iluminarea pentru montarea extensiilor de gene este esenţială şi poate fi de mai multe tipuri.

 

Iluminat profesional care imită lumina naturală

Beneficiile luminii naturale sunt incredibile, dar, de multe ori, un tehnician care pune gene nu are lângă el şi o fereastră mare şi nici garanţia că cerul nu va fi înnorat. Cel mai bun pariu pentru aceştia este achiziţionarea unei lămpi care imită cât mai bine lumina naturală, bazate pe lumina LED.

La Savy poţi găsi astfel de lămpi, la preţuri foarte atractive!

 

Iluminarea reglabilă şi flexibilă

Iluminarea reglabilă este o altă necesitate când te ocupi cu fixarea genelor false, ai aici poate fi vorba despre reglarea intensităţii luminii, trecerea de le lumina caldă la lumina rece, dar şi poziţionarea luminii.

De aceea, o lampă de iluminare cu un braţ lung şi o tijă reglabilă cu mai multe opţiuni de luminozitate şi lumina LED, este ideală! La Savy poţi găsi şi acest model de lampa, la un raport calitate-preţ foarte avantajos.

 

Iluminare portabilă

Dacă obişnuieşti să te deplasezi la cliente pentru a monta gene false, cu siguranţă vei avea nevoie de o lampă de iluminat uşor de transportat şi de montat. Un sistem uşor şi portabil de iluminare pentru gene false îţi va uşura considerabil viaţa. Găseşte ceva care se pliază uşor şi are geantă de transport.

La Savy poţi găsi şi acest model de lampa şi, totodată, o poţi achiziţiona la un preţ foarte bun!

 

Uşurează-ţi muncă şi alege să investeşti inteligent în produse de calitate, durabile şi uşor de transportat, precum cele de la Savy!