0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Lampi Cosmetice & De Masa

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Lampa cosmetica - esentiala pentru persoanele specializate in domeniul beauty


In general, calitatea luminii are un impact major asupra eficientei muncii prestate si mai ales asupra sanatatii vizuale a oameni. Orice salon de cosmetica care ofera servicii premium are nevoie de un sistem de iluminat de calitate, conform standardelor din aceasta industrie. Lumina emanata de o lampa cosmetica cu LED, performanta, nu ar trebui sa fie prea slaba sau sa oboseasca in mod excesiv ochii, intrucat poate afecta productivitatea angajatilor tai.

Atunci cand alegi o lampa cosmetica profesionala de la Savy Professional, ai garantia unui produs cu o constructie solida, care se poate adapta foarte usor la conditiile de luminozitate din salonul tau sau din locul in care iti desfasori activitatea. In plus, lampile pot fi fixate si pe masa de lucru, alaturi de celelalte aparate pentru unghii, astfel incat serviciile prestate sa se desfasoare in conditii optime.


Lampa LED cosmetica - produs profesional indispensabil dintr-un salon de cosmetica


In catalogul magazinului nostru vei putea gasi o gama larga de lampi cosmetice profesionale, de calitate si la preturi excelente. Varietatea designurilor se pot armoniza perfect cu interiorul salonului tau. Totodata, pe langa lampile cu LED pentru cosmetica, iti punem la dispozitie multe alte produse pentru diferite tipuri de activitati, precum oje semipermanente si geluri UV, pentru manichiuri si pedichiuri executate intr-un mod profesionist. Categoric lampa pentru cosmetica este utila nu numai intr-un salon de cosmetica sau unui expert in domeniul beauty, dar si unei persoane care este la inceput de drum in acest domeniu, pentru un inceput promitator.