0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Lampi Cosmetice & De Masa

Toate categoriile
Afiseaza filtre
140,00 Lei Fără TVA: 140,00 Lei
68,00 Lei Fără TVA: 68,00 Lei
Lampa de Masa, Pentru Manichiura, Cu neon
-10%
135,00 Lei 150,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei
20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Lămpi cosmetice de masă

Când vine vorba de machiaj, manichiură sau tratamente cosmetice, lumina poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare duşman al tău! Dacă nu este suficientă sau este prea strălucitoare, poţi greşi uşor culorile de machiaj sau nu vei avea vizibilitatea necesară pentru lucrările cosmetice de fineţe cum ar fi pensatul sau epilatul.

La Savy vei găsi o gamă diversificată de lămpi cosmetice de masă, cu sau fără lupă, cu lumină rece sau caldă, ideale pentru uz personal sau un salon de frumuseţe! Iată de ce ai nevoie de ele!

 

Îţi oferă lumina adecvată pentru machiaj

Pentru un machiaj reuşit, ar trebui să ai cât mai multă lumină naturală, iar, dacă nu ai posibilitatea de a poziţiona masa de machiaj vis-a-vis de o fereastră mare şi luminoasă, o lampă cosmetică de masă va fi de ajutor. Chiar dacă lumina naturală este cea mai bună, dacă nu poţi evita formarea umbrelor prin poziţionarea mesei de machiaj în mod adecvat, este mai bine să o înlocuieşti cu lumina artificială. Aceasta te va ajuta să eviţi formarea umbrelor şi folosirea inadecvată a produselor de machiaj.

 

Poţi alege diverse tipuri de lumină

Cu atât de multe opţiuni pentru becuri - cu lumina rece sau caldă, incandescente, fluorescente sau cu LED - alegerea poate deveni copleşitoare. Becurile incandescente sunt cel mai des utilizate, dar emit căldura şi pot fi inconfortabile pentru machiaje, tratamente cosmetice sau manichiuri de durată. Chiar dacă emit lumina albă caldă, ideală pentru machiaj, pe termen lung pot fi costisitoare şi ineficiente.

Becurile fluorescente, nu oferă cea mai bună lumina pentru machiaj, evidenţiază defectele şi nu sunt foarte eficiente pentru machiaj şi este de preferat să le eviţi.

Am ajuns la iluminarea cu LED care este cea mai bună şi eficientă. În plus, lămpile cu LED oferă posibilitatea reglării intensităţii luminii, în funcţie de necesităţi, oferă o lumină suficient de strălucitoare şi uniformă pentru a vedea toate detaliile.

Prin urmare, lămpile cosmetice de masă cu LED, care pot fi reglate de la lumina caldă la lumina rece şi îţi permit să obţii exact nuanţa şi intensitatea de lumină de care ai nevoie, sunt cea mai inteligentă achiziţie.

 

Indiferent dacă ai nevoie de o lampă cosmetică de masă cu lupă sau fără lupa, cu becuri inteligente LED cu lumină caldă său rece, la Savy vei găsi tot ceea ce ai nevoie, la un raport calitate-preţ foarte avantajos!