0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Gramaj
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
40,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei
12,00 Lei Fără TVA: 12,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 584 (37 pagini)

Solutii Preparatoare Manichiura

În această categorie vei găsi produsele esenţiale pentru pregătirea adecvată a suprafeţei unghiilor. Sunt extrem de importante pentru a realiza cât mai corespunzător manichiura pe unghii cu gel sau unghii acrilice şi pot face diferenţa între o lucrare durabilă şi rezisten şi una care se va deteriora rapid.

Aici vei găsi lichidele de bază, grundurile cu sau fără acid, gelurile de curăţare a unghiilor cu gel, degresante şi straturi superioare.

 

Descoperă şi tu gama variată de lichide preparatoare pentru manichiură şi alege să achiziţionezi produse care oferă un raport excelent între calitate şi preţ, precum cele de la Savy!

 

Base gel

Colecţia de geluri de bază este diversificată şi conţine pigmenţi asemănători suprafeţei unghiei, poate fi lăptos sau cu sclipici. Rolul gelului de bază este de a pregăti placa unghiulară şi a crea o suprafaţă aderentă care se va îmbina perfect cu următoarele produse aplicate.

Se poate aplica în unul sau două straturi şi, după fiecare aplicare, se va fixa şi usca sub lampa UV sau lampa cu LED. Se poate folosi ca strat de bază pentru anumite manichiuri sau pentru culoare, are o bună aderenţă şi protejează unghia de pigmenţi.

 

Top coat

Este ultimul strat care se aplică pe unghie pentru a obţine un luciu intens şi a proteja manichiura. Acest produs se poate utiliza atât pe unghiile naturale, cât şi pe cele false, necesită fixare şi uscare sub lampa UV şi este ideal pentru un finisaj impecabil şi de durată.

 

Uleiuri pentru cuticule

La Savy vei găsi o gamă diversificată de uleiuri destinate hidratării şi îngrijirii cuticulelor. Astfel, poţi alege din aroma de lavandă, bogată în vitamine şi minerale care hidratează unghia şi, totodată, calmează cuticulele şi le diminuează ritmul de creştere, sau din alte arome.

Sunt în varianta de sticluţă cu aplicator cu pipeta sau cu pensulă, dar şi sub formă de creion. Se pot folosi atât pe unghiile false, cât şi pe cele naturale, pentru mâini sau pentru picioare. Se recomandă utilizarea lor după fiecare manichiură, şi în special în cazul unghiilor fragile şi subţiri.

 

Primer pentru unghii

Se poate găsi în varianta cu acid sau fără acid şi se foloseşte pentru a îndepărta umiditatea şi grăsimea de pe unghii. Este un produs care creşte aderenţa stratului de gel pe unghia naturală, împiedicând desprinderea sau exfolierea acestuia.

 

Degresant de unghii

Elimină sebumul de pe unghie, pregătind-o pentru etapele următoare ale manichiurii. Se aplică cu o dischetă de bumbac pe fiecare unghie, acordând atenţie sporită zonei cuticulelor.