0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Lipici Gene

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Lipici pentru gene - unul dintre produsele de baza în munca unui lash artist

Zona ochilor este foarte sensibila, motiv pentru care un lash artist trebuie sa aleaga produse calitative, care nu provoaca iritatii sau mancarimi, ducand, astfel, la un disconfort sporit al clientelor. Adezivul de gene este unul dintre produsele esentiale atunci cand aplici gene si care poate crea problemele mentionate, in cazul in care nu este bun. De asemenea, un lipici pentru genele false ineficient duce la obtinerea unui rezultat nedorit, iar genele nu rezista, lucru care provoaca frustrare si nemultumire in randul clientelor.

Adeziv pentru genele fir cu fir - perfect pentru a obtine o privire seducatoare

Daca esti in cautarea unui adeziv pentru gene false fir cu fir profesional, site-ul nostru este locul unde sunt disponibile lipiciuri pentru gene fir cu fir, dar si pentru alte tipuri de gene false la un pret corect. Acestea contin ingrediente bine alese, care elimina riscul aparitiei unei iritatii sau a unor mancarimi. De asemenea, pentru a fi 100% sigura ca adezivul de gene false ales este sigur pentru clienta ta, pune o mica cantitate din acesta pe mana ei.  Daca nu apare roseata sau mancarime, inseamna ca produsul este potrivit pentru clienta.

Pentru a fi considerat un lash artist care isi ia munca in serios, este important ca la inceput sa te asiguri ca ai toate produsele si instrumentele necesare pentru procesul de aplicare al genelor. Astfel, pe langa lipiciul pentru genele fir cu fir profesional, vei avea nevoie si de pensete pentru extensii de gene, care nu pot lipsi din trusa unui profesionist. Totodata, vei avea cliente foarte multumite daca le mentionezi cat este de importanta ingrijirea genelor si ca un produs pentru curatare este obligatoriu sa isi faca loc in rutina lor. Astfel, o curatare corecta va prelungi durata de viata a genelor si va reduce posibilitatea aparitiei unor infectii si afectarea genelor naturale.