0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Lipici Gene

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Lipici gene

Fixarea genelor false cu un lipici ineficient este un exerciţiu frustrant şi inutil! Chiar dacă nu le vei folosi în fiecare zi, este important ca atunci când le fixezi să foloseşti adezivul potrivit, astfel încât genele să reziste timp îndelungat. În plus, produsele de proastă calitate pot provoca iritaţii şi mâncărimi şi trebuie evitate, în special în cazul ochilor sensibili.

La Savy vei găsi o gamă diversificată de lipici pentru gene, produse de calitate la preţuri foarte atractive!

 

Protejează-ţi ochii şi foloseşte produse de calitate!

Deseori, erupţiile cutanate din jurul ochilor sau a pleoapelor pot fi provocate de lipiciul de proastă calitate folosit pentru genele false. Pielea din jurul ochilor este foarte subţire, motiv pentru care pielea este sensibilă şi orice produs aplicat în această zonă este absorbit într-un procent foarte mare.

Prin urmare, când alegi adezivul sau lipiciul pentru genele false, nu trebuie să renunţi la calitate! Folosind produse bune, precum cele de la Savy, eviţi riscul iritaţiilor, genele vor fi bine fixate şi, totodată, le vei putea îndepărta în siguranţă.

 

Alege produse testate pentru ochii sensibili

Specialiştii recomandă evitarea lipiciului de gene care conţine cianoacrilate, parabeni, formaldehidă sau latex, pentru că pot provoca iritaţii, arsuri şi mâncărimi. Mai mult, dacă ştii că ai ochii sensibili, alege produse special concepute pentru aceştia, precum cel din categoria Medical Grade de la Savy.

 

Foloseşte aplicatorul pentru gene

Cel mai bun mod pentru a aplica adezivul pentru genele false este să îl întinzi cât mai sigur pe linia genelor, folosind un aplicator sau o perie mică şi subţire. Pentru a nu le deteriora, evită să îl întinzi pe genele naturale, în special în cazul în care este un lipici ultra puternic

 

Testează produsul pe încheietura mâinii

Dacă nu eşti sigură că lipiciul ales este sigur pentru ochi, îl poţi testa aplicându-l pe încheietura mâinii sau pe braţ. În cazul în care observi cel mai mic semn de roşeaţă, iritaţie sau mâncărime în acea zonă, este mai bine să eviţi utilizarea acelui lipici.

 

Foloseşte aplicatoare adecvate

Pentru a evita contactul cu genele naturale şi a putea trasa cât mai ferm linia de lipici, foloseşte un aplicator potrivit, cât mai subţire şi mai ferm. Totodată, pentru ca genele să rămână bine fixate pentru întreaga zi, alege un lipici rezistent.

 

La Savy poţi găsi lipiciuri pentru gene false care pot dura până la cinci săptămâni, cu timp de uscare de numai două secunde, pentru ochi sensibili şi, totodată, produse de calitate, ideale pentru a fi folosite atât de începători, cât şi de profesionişti! Foloseşte-le şi tu!