0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Gramaj
  0
  0
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
5,00 Lei Fără TVA: 5,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
3,00 Lei Fără TVA: 3,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
3,00 Lei Fără TVA: 3,00 Lei
4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
3,00 Lei Fără TVA: 3,00 Lei
4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 1144 (72 pagini)

Nail Art

Accesoriile şi ornamentele pentru unghii sunt consumabile indispensabile în orice salon de manichiură şi pedichiură, dar şi pentru femeile care au ales să îşi îngrijească singure unghiile. Acestea dau un plus de farmec oricărei manichiuri, făcând-o unică şi extrem de atractivă.

Decorarea unghiilor se poate realiza în multe moduri, iar efectul final depinde în mare măsură de tipul de decoraţii ales. Cu siguranţă, sclipiciul este foarte popular, dar poţi opta şi pentru strasuri, decoraţii 3D, pigmenţi sau diverse tatuaje. La Savy vei găsi o gamă diversificată de accesorii şi ornamente utile pentru nail art!

 

Autocolante - tatuaje, stickere şi abţibilduri

Autocolantele se pot găsi la Savy sub formă de tatuaje, stickere sau abţibilduri şi îţi oferă o posibilitate foarte avantajoasă şi versatilă de a decora unghiile. Costa puţin, necesită timp scurt pentru aplicare şi le poţi găsi în numeroase modele.

Le poţi combina între ele obţinând modele noi, interesante şi unice. Acestea se lipesc pur şi simplu pe unghia vopsită cu lac şi apoi se aplică stratul superior. Suprafaţa va rămâne netedă, autocolantul fiind protejat de riscul de a se dezlipi.

 

Sclipici, pudre şi pigmenţi

Dacă îţi plac unghiile strălucitoare, la Savy vei găsi numeroase modele de sclipici, pudre şi pigmenţi decorativi. Când vine vorba despre nail art, acestea sunt printre cele mai populare consumabile. Au granulaţii diferite şi se aplică pe unghie, formând un strat suplimentar care va fi acoperit cu stratul de protecţie. Unghiile tale vor străluci intens şi vor atrage multe complimente!

 

Cristale Swarovski

Când vine vorba despre manichiura pentru ocazii speciale, cristalele Swarovski devin vedete! Acestea se pot aplica pe orice manichiură şi, chiar dacă sunt decoraţii care necesită puţin mai mult timp pentru aplicare, vor schimba radical aspectul mâinilor tale. Pentru că se fixează pe unghie cu un lipici special cu uscare rapidă, utilizarea lor necesită experienţa şi îndemânare.

 

Ce ornamente ar trebui să foloseşti?

Alegerea decoraţiilor şi ornamentelor folosite pentru manichiură rămâne la latitudinea ta. Totuşi, dacă este necesar, stilistul de unghii este în măsură se te sfătuiască în legătură cu alegerea lor, în funcţie de culoarea şi forma unghiilor. Dacă este o manichiură pentru o ocazie specială, cu siguranţă îţi vei dori ca unghiile tale să arate cât mai festiv şi mai strălucitor. Însă, dacă este o manichiură pentru serviciu, vei dori ceva mai discret şi vei alege ornamentele cu moderaţie.

 

Nu uita că mai mult nu înseamnă întotdeauna şi mai bine şi alege decoraţiile şi ornamentele pentru unghii adecvat situaţiei şi ocaziei!