0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Gramaj
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 3105 (195 pagini)

Oje semipermanente

Visezi să ai o manichiură care durează mai mult de patru zile, care îşi păstrează intactă strălucirea, nu se exfoliază sau ciobeşte imediat după aplicare şi, totodată, să te poţi ocupa singură de ea? Atunci ojele semipermanente sunt făcute pentru tine, iar la Savy vei găsi o mare diversitate de produse de calitate cu care poţi începe chiar acum!

 

Ce este oja semipermanentă?

Se poate spune că oja semipermanentă este una din cele mai mari inovaţii în domeniul manichiurii. Te ajută să economiseşti timp, îşi păstrează frumuseţea şi strălucirea până la 14 zile, se aplică uşor şi se poate găsi într-o gamă extrem de diversificată de culori şi finisaje.

Este un produs care a revoluţionat viaţa femeilor dornice să se ocupe singure de manichiura lor, şi totodată, să aibă timp îndelungat unghii impecabile. Oja semipermanentă se aplică la fel ca cea tradiţională, dar are avantajul că se usucă în numai 30 de secunde sub lampa cu LED sau în maxim 2 minute sub lampa UV. Aceasta uscare facilitează cataliza ojei, trebuie realizată după fiecare strat aplicat şi asigură durabilitatea manichiurii

 

Ce conţine oja semipermanentă?

Oja sau lacurile semipermanente conţin polimeri şi molecule sintetice sau naturale care, sub acţiunea luminii cu LED sau a radiaţiilor UV, se leagă unele de altele. De asemenea, conţin fluidificatori sau solvenţi volatili care conferă produselor o textură cu o anumită densitate.

Pentru a fi posibilă aplicarea stratificată şi omogena a ojei, aceasta conţine agenţi formatori de peliculă, iar pentru culoare sunt adăugaţi pigmenţi sintetici sau naturali. În general, ojele semipermanente cu putere mare de acoperire au o concentraţie mai mare de pigmenţi.

 

Dacă vrei o manichiură durabilă, foloseşte oja semipermanentă!

Folosind oja semipermanentă de la Savy, beneficiezi de o manichiură perfectă care va dura cel puţin două săptămâni. Durabilitatea pe termen lung a acestui produs este unul din marile avantaje. Astfel, aplicată cu atenţie şi respectând recomandările producătorului, oja semipermanentă poate dura între două şi trei săptămâni. Acest lucru este condiţionat de marcă şi tipul produsului, dar şi de metodă de aplicare.

Calitatea bazei, adică a stratului care intră în contact direct cu unghia, este esenţială pentru ca manichiura să se păstreze cât mai mult timp. De aceea, alegând produse de calitate folosite cu succes de profesionişti, precum cele de la Savy, va fi uşor să îţi îngrijeşti unghiile şi să ai întotdeauna o manichiură spectaculoasă!

 

Gata cu retuşurile la fiecare 4 zile! Bucură-te şi tu de libertatea pe care ţi-o oferă oja semipermanentă şi de posibilitatea de a avea unghii impecabile timp îndelungat!