0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Parafina Cosmetica

Toate categoriile
Afiseaza filtre
14,00 Lei Fără TVA: 14,00 Lei
14,00 Lei Fără TVA: 14,00 Lei
15,00 Lei Fără TVA: 15,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Parafina cosmetică

Parafina cosmetică este o ceară moale, solidă şi aromată care se foloseşte în saloanele de înfrumuseţare pentru a hidrata în profunzime şi a obţine o piele catifelate şi bine protejată. Acesta are efectul de înmuiere a cuticulelor de la mâini şi picioare, fiind utilă înainte de manichiură sau pedichiură, ameliorează durerile articulare şi musculare, iar beneficiile ei nu se opresc aici.

 

Beneficiile cosmetice ale parafinei

Pentru că este un emolient natural care lasă pielea suplă şi moale, parafina se aplică deseori în saloanele de înfrumuseţare pe mâini şi picioare. În plus, hidratează pielea în profunzime, ajută la deschiderea porilor şi îndepărtează celulele moarte, ceea ce face ca pielea să devină mai fină şi să arate mai curată şi mai proaspătă.

 

Beneficiile terapeutice ale parafinei

Parafina se poate utiliza cu succes pentru a ameliora durerile de articulaţii sau de muşchi în cazul persoanelor care suferă de osteoartrită, artrită reumatoida sau alte probleme de articulaţii sau mobilitate. Aceasta acţionează ca o terapie termică, îmbunătăţind fluxul sanguin, relaxând muşchii şi reducând rigiditatea articulaţiilor. Parafina poate reduce spasmele şi inflamaţiile musculare şi se poate folosi cu succes în tratarea entorselor.

 

De ce funcţionează atât de bine parafina?

Parafina este un tip de ceară provenită din petrol şi, în mod normal nu are miros sau culoare. Pentru că nu este lipicioasă şi nu înfundă porii, este foarte bine tolerată de piele. Aceasta este folosită de zeci de ani pentru ameliorarea durerilor şi are şi efecte cosmetice vizibile, precum hidratarea în profunzime şi eliminarea celulelor moarte.

Totodată, nu afectează pielea. Dimpotrivă! Parafina are efect de întinerire şi calmare şi lasă pielea incredibil de netedă şi de catifelată. De asemenea, este un bun remediu pentru pielea uscată sau crăpată.

Un alt motiv pentru care parafina funcţionează atât de bine pentru piele, este efectul de termoterapie pe care îl are. Termoterapia foloseşte căldura pentru a calma durerea şi a aduce confort în anumite zone. De asemenea, îmbunătăţeşte fluxul de sânge şi circulaţia şi, pentru că zonele sunt mai bine oxigenate, ameliorează considerabil durerile. Totodată, relaxează muşchii şi creşte mobilitatea şi poate reduce inflamaţiile cauzate de acumulările de lichide.

 

Acum, după ce ai aflat că tratamentul cu parafină depăşeşte aplicaţii cosmetice, fiind benefic şi pentru calmarea durerilor, s-ar putea să fii interesat de produsele de la Savy din această categorie. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a beneficia acasă de tratamentul cu parafină, fără a mai fi necesar să te deplasezi la salon.