0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0
    0
    0

Pudra Acrilica

Toate categoriile
Afiseaza filtre
3,00 Lei Fără TVA: 3,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)

Pudră acrilică unghii

Pudra acrilică pentru unghii este un consumabil esenţial în multe saloane de manichiură şi se foloseşte de ani de zile. La Savy vei găsi numeroase produse profesionale care te vor ajuta să duci manichiura la un nivel superior. Le vei găsi într-o mare varietate de culori şi tipuri, cu sau fără sclipici, strălucitoare sau mate şi le poţi alege în funcţie de preferinţe, ocazie sau anotimp.

 

Cum se foloseşte pudra acrilica

Înainte de a trece la utilizarea pudrei acrilice, asigură-te că ai pregătit corect patul de unghii, ai îndepărtat otice lac şi ai degresat suprafaţa. Acum poţi decide dacă aplici pudră acrilica direct pe unghia naturală sau dacă vei ataşa un vârf de unghie. Şlefuieşte unghia pentru a crea o suprafaţată aderenta şi aplică lipiciul şi grundul pe suprafaţa ei. Înmoaie pensula în monomer, îndepărtează surplusul, aşează vârful pensulei pe pudră şi încarcă-l cu produs, aşteaptă să capete un aspect lucios şi aplică-l pe întreaga unghie printr-o singură mişcare.

Începe aplicarea cât mai departe de cuticule şi deplasează-te către marginea liberă a unghiei. Pentru a obţine un aspect neted, foloseşte mişcări uşoare. Aşteaptă ca acrilul să se usuce complet, modelează pereţii laterali şi netezeşte cu un tampon partea superioară a unghiei. La final aplica un strat de luciu peste culoarea acrilică.

 

Construieşte unghiile cu pudră acrilică

Pe lângă faptul că se poate folosi pentru a obţine efectul de sticlă pe suprafaţa unghiei, necesar pentru diverse modele, pudra acrilica îţi oferă o modalitate excelentă pentru a reconstrui unghiile rupte, roase sau deteriorate.

Se începe prin pregătirea suprafeţei unghiei, operaţie care asigură aderarea produsului şi previne dezlipirea. Se foloseşte o bandă de şlefuit cu granulaţie mică şi se îndepartează luciul suprafeţei. Se aplică lichidul de fixare şi se lasa să se usuce şi apoi se aplică grundul. Apoi se fixează matriţa unghiei pe poziţie şi se începe aplicarea pudrei acrilice. Se scufunda peria în monomer, se îndepărtează lichidul şi se încarcă cu pulbere.

Începe acum construirea marginii libere a unghiei, folosind pensula pentru a manipula pudra după cum este necesar. Utilizează vârful acesteia pentru a întinde produsul în jurul cuticulelor. Pentru că va fi supusă la forţe mai mari, vei dori ca vârful unghiei să fie mai gros. Formează curba în formă de C cât timp acrilul este încă maleabil. Poţi face această operaţie cu degetele sau cu un instrument special.

Aşteaptă ca acrilul să se usuce complet şi apoi taie şi formează pereţii laterali şi curaţă cuticulele. La final, aplica stratul de acoperire dorit.

 

Manichiura acrilică durează între 2 şi 3 săptămâni, perioada în care va arăta impecabil!