0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0
    0

Pungi sterilizare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

Pungi pentru sterilizare - un must-have in kit-ul tau!

Daca lucrezi in domeniul manichiurii si pedichiurii, detii un salon sau practici aceasta frumoasa meserie de acasa, cu siguranta stii cat de important este sa respecti normele de igiena. Solutiile de curatare si dezinfectare nu trebuie sa-ti lipseasca, la fel si un sterilizator special. Un prim pas pentru a lucra in conditii de igiena este sa-ti cureti mainile si sa porti manusi in timp ce lucrezi. Suprafata de lucru trebuie si ea dezinfectata, iar toate instrumentele trebuie sa fie curate si, bineinteles, sterilizate.

Sterilizarea instrumentelor este un pas care nu poate fi trecut cu vederea daca tii la siguranta clientilor tai. Pungile pentru sterilizare sunt acelea in care se introduc ustensilele folosite, pentru a putea fi puse in sterilizator. Acestea pot fi desiligate in fata clientilor pentru a le arata ca instrumentele sunt sigure pentru a fi utilizate.

 

Pungi de sterilizare autosigilante potrivite pentru pupinel sau autoclav

Sterilizarea este procesul prin care sunt eliminate toate bacteriile patogene, fungii, sporii si microbii. Exista mai multe tipuri de sterilizatoare: cu caldura uscata, autoclava cu aburi sau raze UV. In oricare dintre aceste aparate se pot steriliza toate instrumentele din metal și instrumente rotative, cum sunt capetele de bituri pentru freza, forfecute, clesti sau pusher pentru cuticule. Daca esti in cautare de pungi de sterilizare la un pret potrivit oricarui buzunar, pe site-ul nostru vei gasi mai multe variante de dimensiuni diferite, in functie de tipul de sterilizator.