0
0

Tehnici de pilire a unghiilor cu gel

Ce Pila de unghii pentru a elimina gelul?

Cand indepartati unghiile cu gel, doriti sa va asigurati ca nu deteriorati unghia naturala de dedesubt folosind o pila prea grosiera.

Pentru indepartarea unghiilor cu gel , de obicei este cel mai potrivit un fir de unghii 100/180 cu granulatie medie. Daca indepartati lacul de inmuiat gel, cel mai bine este sa utilizati o pila de unghii de 180 grituri pentru a rupe stratul superior inainte de a aplica indepartarea cat timp este necesar.

Odata ce gelul este complet indepartat, puteti slefui usor unghia cu un tampon de 180 de grame, daca este necesar – dar, fiti foarte bland si aveti grija sa nu subtiati unghia.

Care este cea mai buna pila de unghii pentru unghii acrilice?

Unghiile acrilice sunt mai dure decat unghiile cu gel, deci necesita un pic mai multa presiune la depunere.

O pila de unghii 100/180 ar trebui sa fie in continuare suficienta atat pentru modelarea, cat si pentru dezaburirea unghiilor acrilice – partea de 100 de grasimi poate reduce lungimea si poate lua suprafata; latura mai moale de 180 grit poate fi utilizata pentru modelarea unghiei naturale.

Ce pila Grit sa utilizati pe unghiile naturale?

Nu folositi niciodata o pila de unghii cu o granulatie mai grosiera decat 240 pe suprafata unghiilor naturale – tampoanele pot fi mai grosiere, deoarece au un strat amortizat care ofera mai multa protectie.

O pila de unghii cu 180 de grasimi ar trebui sa fie buna pentru modelarea marginii naturale a unghiilor – daca unghiile sunt foarte moi sau deteriorate, poate fi mai buna o pila de 240 de granule.

Intrebari frecvente despre pilele de unghii …

Conteaza forma pilei ?

Nu chiar. Puteti gasi diferite forme: drepte (ovale, semiluna si subtiri), jumatate de luna, diamante, banane etc.

Depinde chiar de dvs. pe care doriti sa il utilizati. Personal imi place forma de jumatate de luna atunci cand lucrez in jurul zonei cuticulelor, deoarece exista un risc mai mic de a taia sau irita clientul.

O pila dreapta este cea mai buna pentru a pili marginea libera, peretii laterali si arcul inferior; deoarece faciliteaza obtinerea unei forme frumoase si drepte.

Merita sa platiti ceva mai mult pentru o pila ?

Da, merita. Trebuie sa va amintiti ca pilele pot fi dezinfectate si utilizate de mai multe ori. Acest lucru va va economisi bani, deoarece nu trebuie sa aruncati pile bune (cu exceptia cazului in care acestea intra in contact cu sange sau cu orice tip de bacterii).

Cum se realizeaza intregul proces ?

Pur si simplu indepartati praful folosind peria obisnuita de manichiura, spalati-o cu o nota de sapun si apoi pulverizati sau inmuiati cu lichid dezinfectant.

Recomand produsele SALON si mai ales pila unghii salon, semiluna, abrazivitate 180/240 deoarece au o gama larga de produse care functioneaza foarte bine. Amintiti-va ca fiecare pila, oricat de buna si de puternica, nu va dura pentru totdeauna si dupa un timp va trebui sa o schimbati.

Momentul pentru a face acest lucru este cand observati ca depunerea va dureaza mai mult decat de obicei si, in loc de depunere, aveti mai multe sanse sa slefuiti un cui.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs