0
0

Termeni si conditii

            Acest site web www.savyprofessional.ro este  administrat de S.C. SAVY PROFESSIONAL  S.R.L. , persoana juridica cu sediul social in Aleea Barajul Lotrului, Nr.6, Bloc N8, Sc B, Et. 4, Ap 76 Bucuresti, avand codul de inregistare fiscala RO31213025, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub numarul J40/1676/11.02.2013.
            Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.savyprofessional.ro  implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre S.C. SAVY PROFESSIONAL  S.R.L., conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune  conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

  • Prezentarea societatii
 Acest site prezinta produsele pe care www.savyprofessional.ro vi le pune la dispozitie conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptarea acestora duce automat la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date - apartin si sunt in proprietatea www.savyprofessional.ro, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), iar folosirea fara acordul companiei a informatiilor este pedepsita conform normelor in vigoare.


  • Confidentialitatea si securitatea datelor
Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. www.savyprofessional.ro nu va divulga unei terte persoane datele personale (numele, adresa, adresa de e-mail ,numarul de telefon, etc) fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Odata creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati www.savyprofessional.ro.
Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.


  • Declinarea responsabilitatii
www.savyprofessional.ro  pune la dispozitia dumneavoastra un volum cat mai mare de informatii referitoare la produsele prezentate; totusi exista posibilitatea sa fie strecurate si anumite neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii. Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
www.savyprofessional.ro nu poate fi facuta responsabila de neonorarea la timp a comenzilor datorata declararii unor date necorespunzatoare in sectiunea DETALII DE LIVRARE, iar valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de trasport daca acestea exista.
www.savyprofessional.ro  nu poate fi facut raspunzatoare pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
www.savyprofessional.ro pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator. Totusi daca produsele ajung la destinatie in mod necorespunzator (desigilate, sparte etc.) , acest lucru se datoreaza transportatorului iar cheltuielile de despagubire cad in sarcina sa daca ii veti sesiza acest lucru.


  • Preturile produselor.
Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, www.savyprofessional.ro rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.
 Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.
In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din rețeaua magazinelor Savy professional, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE si cel afișat in rețeaua magazinelor Savy professional.
Comenzile ale căror produse comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat in magazinele Savy professional, rămân valabile si vor fi onorate in ordinea înregistrării lor pe SITE si in funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului comanda va fi anulata, clientul urmand a fi notificat in acest sens de catre reprezentantul Savy professional. Pentru comenzile achitate se va proceda la restituirea contravaloarii in contul din care a fost efectuata plata.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod datorita modificării caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabila de către producători.

  • Modalitati de plata.
Plata se face prin ramburs.
Coletul se expediaza dupa confirmarea comenzii iar plata se face in momentul ridicarii coletului in momentul predarii acestuia catre dvs. de catre curier. 


  • Returnarea produselor.
Returnarea produselor este reglementata de ordonanta nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.
Extract din ordonanta mai sus-mentionata:
-     "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
-     "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."
Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.
Clientii www.savyprofessional.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, respectiv sigilat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii.
www.savyprofessional.ro  va returna integral valoarea produsului/selor returnat/e, iar costurile transferului bancar vor fi suportate de www.savyprofessional.ro . Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati la adresa de mail savy_professiona@yahoo.com, indicandu-ne in scris numarul IBAN al contului dvs. bancar, numele titularului si CNP-ul acestuia. Este necesar sa ne trimiteti produsul/sele printr-o firma de curierat rapid, ambaland produsul/sele pe care il/le doriti sa ni-l/ni le trimiteti si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii de unde provin, ID-ul returului si numele persoanei care a facut comanda.
Din motive administrative, www.savyprofessional.ro nu va accepta coletele care nu respecta conditiile prezentate mai sus. Totodata, in cazul deteriorarii produsului/selor in timpul transportului, trimise cu titlu de retur, ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, contravaloarea acestuia/acestora este suportata de catre dumneavostra.
Dorim sa va atentionam ca produsele returnate nu compenseaza o comanda plasata ulterior.


  • Litigii
Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si www.savyprofesional.ro se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata romane.


  • Dispozitii finale
 O data cu lansarea unei comenzi www.savyprofesional.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.
Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.
sau:
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.