0
0

Termeni si conditii


Termeni și Condiții de Utilizare

Bine ați venit pe site-ul www.savyprofessional.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție și să respectați termenii și condițiile noastre pentru a beneficia de serviciile și produsele oferite de S.C. SAVY PROFESSIONAL S.R.L. prin intermediul acestui site. Accesarea și utilizarea acestui site implică acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții.

Prezentarea Companiei: S.C. SAVY PROFESSIONAL S.R.L. este o persoană juridică cu sediul social în Aleea Barajul Lotrului, Nr.6, Bloc N8, Sc B, Et. 4, Ap 76, București, înregistrată cu codul fiscal RO31213025 și înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub numărul J40/1676/11.02.2013.

Confidențialitate și Securitatea Datelor: Datele personale introduse pe acest site vor fi utilizate numai în scopurile declarate și nu vor fi divulgate către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Vă recomandăm să păstrați confidențialitatea contului dvs. și să notificați imediat www.savyprofessional.ro în cazul în care observați activități neautorizate.

Declinarea Responsabilității: Ne străduim să oferim informații corecte și actualizate, însă nu putem garanta absența erorilor sau neconcordanțelor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile în livrare cauzate de date incorecte furnizate de către utilizatori sau de către transportatori. În cazul unor eventuale deteriorări sau defecțiuni ale produselor în timpul transportului, responsabilitatea revine transportatorului.

Prețurile Produselor: Prețurile produselor afișate pe site sunt în Lei și includ TVA. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă. Promoțiile sunt valabile în perioada menționată sau în limita stocului disponibil. Diferențe pot apărea între prețurile afișate pe site și cele din rețeaua magazinelor fizice.

Modalități de Plată: Plata se face prin ramburs la momentul livrării coletului.

Returnarea Produselor: Conform Ordonanței nr. 130/2000, puteți returna produsele în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Costurile de returnare sunt suportate de către client.

Litigii: Eventualele litigii vor fi soluționate pe cale amiabilă sau, în caz contrar, de către instanțele de judecată române.

Dispoziții Finale: Plasarea unei comenzi implică acceptarea și înțelegerea termenilor și condițiilor site-ului. Confirmarea înregistrării unei comenzi nu creează obligații contractuale și nu confirmă disponibilitatea produselor pe stoc. Contractul de vânzare-cumpărare se încheie în momentul emiterii facturii fiscale.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail savy_professiona@yahoo.com.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Echipa Savy Professional S.R.L.