0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Ulei & Lotiuni Dupa Epilat

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Ulei şi loţiuni după epilat

Pielea netedă şi catifelată, fără fire de păr inestetice, este visul oricărei femei! Există numeroase metode de epilare eficiente bazate pe smulgerea din rădăcină a firelor de păr. Astfel, acesta va creşte mai greu şi, în timp, firele se subţiază şi se răresc. Totuşi, sunt metode care provoacă roşeaţa şi iritaţii şi pot fi dureroase dacă nu ştii cum să pregăteşti şi să îngrijeşti pielea înainte şi după procedură.

La Savy vei găsi uleiuri şi loţiuni extrem de benefice pentru a fi folosite după epilat pe care merită să le încerci. Acestea hidratează în profunzime, calmează iritaţiile şi roşeaţa şi ajută la menţinerea pielii catifelate şi moale pentru mai mult timp.

 

Produse cu Aloe Vera

Pentru că este bogată în antioxidanţi şi ingrediente antiinflamatorii, Aloe Vera este un ingredient magic pentru calmarea pielii. Produsele pe bază de Aloe Vera sunt ideale pentru a fi utilizate după epilare pentru că întineresc pielea, sunt foarte eficiente şi nici nu costă foarte mult!

Prin urmare, dacă ai pielea sensibilă şi te epilezi cu ceară, cu aparatul sau cu lama, trebuie să ai la îndemână un produs cu Aloe Vera precum cel de la Savy! Este ideal pentru pielea delicată!

 

Extract de trandafiri

După epilarea cu ceară sau după ras, stratul superior al pielii se exfoliază, iar pielea va avea nevoie de o hidratare în profunzime pentru a se reface. Acest lucru se poate face extrem de eficient cu un produs pe bază de extract de trandafiri de calitate, precum cel de la Savy.

Conţine uleiuri esenţiale care reduc roşeaţa pielii şi iritaţiile, hidratând în profunzime. Îl poţi folosi înainte de epilare, dar şi după, prin aplicarea cu un tampon.

 

Produse pe bază de argan

După epilarea cu ceară, pielea devine extrem de sensibilă, iar îndepărtarea reziduurilor poate fi dureroasă. Folosind, însă, produsele adecvate, procedura va fi mult mai confortabilă, pielea se calmează şi, totodată, va fi bine curăţată.

La Savy vei găsi un ulei pe bază de argan pe care îl poţi utiliza atât pentru masaj, cât şi pentru calmarea pielii după epilare. Acesta hidratează în profunzime şi redă pielii nivelul de umiditate perturbat de epilarea cu ceară şi, totodată, ameliorează roşeaţa şi iritaţiile.

Un masaj relaxant de câteva minute cu acest ulei va îmbunătăţi considerabil experienţa epilării, iar pielea va deveni mai netedă, mai catifelată şi mai frumoasă.

 

Transformă şi tu experienţa epilării într-o experienţă satisfăcătoare şi foloseşte uleiurile şi loţiunile după epilat de la Savy!