0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Ustensile pentru par

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

 Placi de par - confectionate din materiale care distribuie uniform caldura si elimina efectul de elasticitate statica  

Gama dedicata placilor de par iti pune la dispozitie modele profesionale pentru indreptarea sau creponarea parului. Produsele sunt fabricate din diferite materiale, precum titan auriu, care se incalzesc rapid, distribuie uniform caldura si reduc efectul de elasticitate statica. Fiecare placa de indreptat parul sau de creponat parul are functii de ajustare a temperaturii, ceea ce-ti permite sa reglezi caldura dupa tipul parului. Gratie tehnologiei de ultima generatie, placile de par profesionale se incalzesc usor, doar in cateva secunde pentru a economisi timp si a realiza coafura in timp util.  


Placile de indreptat parul si cele de creponat parul sunt echipate cu diferite optiuni utile, printre care cea de auto oprire, pentru a elimina eventualele riscuri. Aceste ustensile pentru par au indicatori LED pentru a arata cand s-a atins temperatura dorita.
 

Ondulatoare de par din turmalina care protejeaza parul de riscul deteriorarii  

Ondulatoarele de par prezente in colectia magazinului sunt dotate corespunzator pentru a da viata unor coafuri variate pentru ocazii speciale sau pentru a adauga un aspect mai texturat parului. Turmalina este un material comun intalnit la ondulatoare, placi de par si alte ustensile pentru par. Acesta are capacitatea de a distribui uniform caldura si astfel protejeaza firul de aspectul deteriorat. Atat ondulatoarele de par profesionale, cat si placile de creponat parul sau indreptat parul sunt acoperite cu un invelis antiderapant, care mentine stabilitatea mainii in timpul manevrarii, reducand astfel riscul ca mana sa alunece de pe ustensila. Cablul rotativ si designul ergonomic al ondulatorului de par faciliteaza utilizarea dispozitivului profesional pentru a te ajuta sa realizezi coafurile dorite.
 

Pentru un ambient confortabil achizitioneaza online piese practice de mobilier pentru salonul de infrumusetare, lampi cosmetice, plus multe alte articole esentiale si de calitate exceptionala. Asadar, achizitioneaza un ondulator, o placa de par profesionala, de creponat sau indreptat parul, dar si alte articole de care ai nevoie pentru a obtine rezultate excelente!