0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
  0

Accesorii Extensii Gene

Afişare 1 - 16 din 43 (3 pagini)

Accesorii gene

Extensiile de gene sunt o soluţie semipermanentă pentru a pune ochii în evidenţă. Dacă sunt aplicate adecvat şi se folosesc produse şi accesorii de calitate, precum cele de la Savy, genele false sunt o modalitate sigură şi eficientă pentru a spori efectul şi farmecul genelor naturale. Însă, dacă nu se aplică adecvat şi produsele folosite lasa de dorit, vei resimţi disconfort, vor cădea repede şi există riscuri de infecţii.

 

Tipuri de gene false

Dacă vrei să dai un plus de farmec genelor tale şi să le faci să pară mai bogate, poţi apela la extensii pe care le găseşti sub formă de benzi sau individuale. Acestea se ataşează pe linia naturală a genelor şi pot fi realizate din păr natural său din par sintetic.

Dacă sunt aplicate adecvat şi se folosesc accesorii de calitate, genele false pot rămâne intacte între şase şi două luni, în funcţie de ciclul mediu de creştere a genelor naturale. În tot acest timp, însă, pentru că extensiile să îşi păstreze aspectul natural, este necesară întreţinerea corectă.

 

Adezivi pentru gene

Indiferent de materialul din care sunt realizate, genele false ar trebui să fie ataşate cu lipici sau adezivi care nu irită şi care rezistă uleiurilor şi transpiraţiei. Adezivii de calitate, precum cei de la Savy, sunt cel mai bun pariu pentru a te putea bucura cât mai mult timp de noile tale gene.

 

Avantajele extensiilor de gene

l  Dacă sunt aplicate adecvat, extensiile de gene elimină necesitatea utilizării rimelului, ceea ce va duce la reducerea timpului necesar pentru machiere şi demachiere.

l  Poţi alege din numeroase tipuri, lungimi, forme şi grosimi de gene, astfel încât să acoperi toate necesităţile, în funcţie de preferinţe şi ocazie.

l  Îţi pun ochii în evidenţă şi dau aspectului general un plus de farmec şi de feminitate.

l  Sunt uşor de aplicat şi de întreţinut şi se pot refolosi dacă au fost scoase şi curăţate adecvat.

 

Cum se aplică genele false?

Aplicarea extensiilor de gene durează aproximativ două ore. Iată care sunt etapele:

l  Se curăţa delicat cu o solutie degresanta linia genelor, genele şi pleoapele.

l  Pentru a evita lipirea accidentală a genelor naturale inferioare de cele superioare, se va folosi banda medicală pentru genele inferioare. O poţi găsi la Savy la un preţ foarte accesibil.

l  Genele naturale sunt izolate cu o pensetă sau un alt dispozitiv.

l  Se aplică adeziv sau lipici pe linia genelor izolate şi se fixează genele false, începând din colţuri interior al ochilor. Surplusul se poate tăia cu o forfecuţă bine ascuţite.