0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Putere
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • RPM
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
  0

Pile & Freze Electrice Unghii

Toate categoriile
Afiseaza filtre
5.865,00 Lei Fără TVA: 5.865,00 Lei
225,00 Lei Fără TVA: 225,00 Lei
50,00 Lei Fără TVA: 50,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 32 (2 pagini)

<h2> Freza de unghii – de ce ai nevoie de un astfel de produs profesional? </h2>


Freza electrica pentru unghii (sau pila electrica de unghii profesionala) este utila si chiar necesara in pregatirea unghiilor pentru o manichiura sau pedichiura perfecta. Un astfel de produs te ajuta sa obtii rezultate mai bune, intr-un timp mult mai scurt. Daca ai o freza de unghii electrica portabila, poti sa uiti de clasica pila manuala si de munca migaloasa de curatare a unghiilor si a cuticulelor.

Este suficient sa folosesti o singura data o pila de unghii electrica pentru a-ti da seama ca ai facut o investitie buna. Daca esti la inceput, va trebui sa exersezi mai mult manuirea unei astfel de freze de manichiura profesionale, pentru ca daca este folosita incorect, poate duce la deteriorarea unghiei. Poti incepe cu o freza semiprofesionala si ulterior sa treci la o pila electrica profesionala.

In magazinul nostru vei gasi o gama variata de astfel de aparate electrice - pile & freze electrice pentru unghii care te vor ajuta sa castigi timp in realizarea manichiurii sau a pedichiurii.


Pila electrica pentru unghii – instrument util pentru manichiuri si pedichiuri fara cusur

Pila electrica de cuticule are un rol extrem de important, pentru ca te ajuta sa modelezi mult mai bine gelul pe unghii sau sa pregatesti corect suprafata unghiei pentru a creste rezistenta manichiurii sau a pedichiurii.

Daca vrei sa transformi manichiura dintr-o simpla pasiune intr-un adevarat job, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa investesti in echipamentele si accesoriile necesare – vei avea nevoie nu doar de polizoare si pile electrice sau mandrine de unghii profesionale, ci si de geluri UV, pensule pentru unghii si diverse tratamente de unghii. Le poti gasi pe toate in magazinul nostru online!