0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0
    0
    0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 71 (5 pagini)

Tratamente SPA

Tratamentele SPA pentru mâini şi picioare sau manichiura şi pedichiura SPA sunt un adevărat răsfăţ şi au numeroase beneficii. La Savy vei găsi o gamă diversificată de produse pentru îngrijirea şi întreţinerea mâinilor şi picioarelor, ideale pentru aceste tratamente! Balsamuri, loţiuni pentru unghii, creme hidratante şi multe alte produse pentru mâini şi picioare - toate sunt aici la cele mai bune preţuri!

Folosite alături de manichiură şi pedichiură sunt tratamente relaxante, benefice pentru sănătate. Iată de ce merită să le foloseşti şi tu!

 

Lasă pielea mai moale şi mai catifelată

Atunci când îţi faci pedichiura, un tratament SPA poate lăsa pielea mai moale şi mai catifelată. Dacă nu o întreţii adecvat, pielea de pe picioare şi în special de pe călcâie, se va întări, va crăpa, se va exfolia şi îngroşa, arata inestetic şi, deseori, provoacă disconfort.

Dacă nu te vei ocupa de ea în timpul pedichiurii, poate deveni dureroasă şi îţi va crea probleme la mers. Prin urmare, un tratament SPA nu are doar valoare cosmetică, fiind important şi pentru sănătatea picioarelor.

 

Vei avea unghii mai sănătoase

Manichiura şi pedichiura SPA îţi vor face unghiile să arate superb! Nu este de ajuns doar un strat de vopsea sau de lac pentru a avea unghii frumoase. Manichiura regulată şi utilizarea produselor SPA, are beneficiul de a întări unghiile şi a le însănătoşi.

Prin urmare, dacă ai probleme cu unghiile slabe care se exfoliază şi se rup uşor, foloseşte tratamentele SPA pentru unghii precum cele de la Savy! Astfel le protejezi de infecţii şi le redai frumuseţea şi rezistenţa.

 

Circulaţia periferică se îmbunătăţeşte

Pentru a-ţi menţine organismul sănătos, ai nevoie de o circulaţie periferică bună, iar în cadrul manichiurii şi a pedichiurii SPA beneficiezi şi de un masaj cu produse relaxante şi tonifiante. Acest răsfăţ are efecte benefice asupra circulaţiei periferice şi, totodată, promovează sănătatea articulaţiilor şi mobilitatea.

 

Te ajută să te relaxezi

Grijile şi problemele cotidiene te fac deseori să te simţi copleşită şi stresată. Indiferent dacă este vorba despre muncă, familie sau prieteni, stresul joacă un rol important în sănătatea fizică şi mentală. Manichiura şi pedichiura care includ şi utilizarea produselor SPA promovează relaxarea.

Şi, pentru că stresul poate fi cauza oboselii şi a multor probleme de sănătatea, reducerea lui este esenţială!

 

În concluzie, manichiura şi pedichiura SPA ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa, iar la Savy vei găsi toate produsele de care ai nevoie!