0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Putere
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0

Lampi UV/LED Unghii

Toate categoriile
Afiseaza filtre
110,00 Lei Fără TVA: 110,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 41 (3 pagini)

Lampa UV pentru unghii, cu rol de intarire pentru manichiuri perfecte

 

Alegerea lampilor UV pentru unghii reprezinta o investitie necesara pentru orice nail artist, pentru manichiuri profesionale care sa atraga respectul clientelor. In primul rand, lampa cu UV pentru unghii asigura o uscare uniforma si foarte rapida a ojelor semipermanente sau gelurilor UV.


Lampile UV pentru unghii au preturi convenabile. Chiar si cea mai ieftina poate asigura o durata de viata de pana la 6 luni si o functionare de aproximativ 1,000 de ore. Manevrarea lampilor UV pentru unghii este deosebit de facila. Neoanele sunt simplu de inlocuit, oricand se arde unul dintre ele, fara interventia unui specialist.

 

Lampa LED pentru unghii, ideala pentru manichiuri cu gel sau cu oja semipermanenta

 

Lampile cu LED sunt economice, asigurand un timp record de uscare. Dureaza pana la 10 secunde sa se usuce baza si aproximativ 20 de secunde pentru uscarea peliculei de la suprafata. Mai mult, lampile pentru unghii cu LED inregistreaza un consum redus de energie si sunt o alternativa sustenabila pentru mediu. Prin comparatie cu dispozitivele standard, lampile cu LED pentru unghii au o durata aproximativa de 35.000 de ore. Modelele acestor dispozitive sunt deosebit de variate, astfel incat sa poata servi atat confortului in cazul clientei, cat si in privinta simplificarii muncii realizate de catre expert. Ele asigura un flux de lumina constant, iar designul compact ajuta la manevrarea acestor dispozitive fara probleme. Desigur, din recuzita unui profesionist pasionat de activitatea sa, nu pot lipsi aparatele pentru unghii, solutii preparatoare pentru unghii sau tipsuri si sabloane pentru manichiuri unice si cliente fericite!