0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
2,00 Lei Fără TVA: 2,00 Lei
20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei
25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei
25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 92 (6 pagini)

Pile unghii

Pila de unghii este esenţială în orice trusă de manichiura! La Savy le poţi găsi în numeroase granulaţii, tipuri şi forme, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie pentru salonul tău de manichiură sau pentru uz personal.

 

Granulaţia pilelor de unghii

Pilele de unghii cu granulaţie fină sunt recomandate pentru pilirea şi modelarea delicată a unghiilor naturale, iar cele cu granulaţie grosieră sunt recomandate pentru unghiile din acril sau din gel. Prin urmare, pilele de unghii se găsesc în granulaţii variate şi cu cât aceasta este mai mică, cu atât pila este mai grosiera:

l  80 - este pentru pilele foarte grosiere, recomandate prelucrării unghiilor acrilice sau a celor cu gel;

l  100 - este eficientă pentru scurtarea lungimii unghiilor artificiale şi nu este recomandată pentru unghiile naturale;

l  180 -  se poate folosi în siguranţă atât pe unghiile naturale, cât şi pe cele false;

l  240 - este perfectă pentru lustruirea şi finisarea unghiilor naturale, în special a celor subţiri şi deteriorate;

l  500 - este doar pentru lustruire şi nu se poate utiliza pentru modelare sau scurtare.

La Savy vei găsi o gamă diversificată granulaţii şi vei putea alege exact ceea ce ai nevoie pentru o manichiură impecabilă.

 

Tipuri de pile de unghii

Dacă îţi faci de mai mult timp singură manichiura, cu siguranţă ştii că pilele de unghii pot fi realizate din materiale diferite, fiind de tipuri diferite:

l  Pila metalică - este de lungă durată şi, chiar dacă nu are granulaţia specifică unei pile grosiere, oferă o suprafaţă abrazivă eficientă pentru scurtarea unghiilor acrilice sau cu gel. Este dură şi necesită atenţie maximă la utilizare pentru a nu deteriora unghia.

l  Pila din sticlă sau din cristal Staleks - funcţionează perfect atât pentru modelare, cât şi pentru curăţarea sau şlefuirea unghiilor. Este realizată din sticlă şi cristale măcinate şi oferă o granulaţie foarte fină, ideală pentru netezirea şi lustruirea suprafeţei unghiei, dar şi a marginilor acesteia. Nu se recomandă pentru a reduce lungimea sau volumul unghiilor. Este instrumentul ideal pentru a finisa unghiile naturale şi una dintre cele mai blânde pile de unghii.

l  Pila cu şmirghel - este cel mai răspândit tip de pilă de unghii. O poţi găsi la Savy ca produs profesional pentru unghii false în seria Diamonds, Silver, Onix, Graniţe, Gold sau Bronze, în granulaţii diferite. De asemenea, poţi opta pentru gama IBD Emerald, Ruby sau Sapphire.

 

Completează-ţi şi tu trusa de manichiură cu pilele de unghii de care ai nevoie! Aici vei găsi produse de calitate la preţuri foarte accesibile.