0
0
  • Pret
    Lei - Lei

Mobilier Salon Infrumusetare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
145,00 Lei Fără TVA: 145,00 Lei
145,00 Lei Fără TVA: 145,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Mobilier saloane

Dacă ai nevoie de mobilier pentru salonul tău de frumuseţe, la Savy poţi găsi o mare parte din acesta! Fă o listă cu ceea ce îţi trebuie şi aruncă o privire pe gama de scaune şi mese pe care le comercializăm! Cu siguranţă vei găsi ceva care corespunde necesitaţilor şi preferinţelor tale, la un preţ foarte convenabil!

Ştim că mobilierul şi echipamentele pentru un salon SPA sau de frumuseţe reprezintă o investiţie mare, trebuie să corespundă designului dorit şi, totodată, să fie durabile şi ţinem cont de aceste lucruri. Dacă nu ştii încă de ce tip de echipament ai nevoie, ne poţi contacta pentru a te ajuta şi, totodată, poţi ţine cont de indicaţiile de mai jos.

 

Fă alegerile în funcţie de serviciile şi de spaţiu de care dispui

Înainte de a achiziţiona mobilier pentru salonul tău, este absolut necesar să stabileşti de ce echipament ai nevoie, în funcţie de serviciile pe care le oferi, dar şi de spaţiul de care dispui. Te vei ocupa de păr, unghii sau tratamente faciale? Ai suficient spaţiu? Acestea sunt întrebări al căror răspuns este esenţial pentru a lua cele mai bune decizii şi a cumpăra mobilierul cosmtic de care ai nevoie.

 

Alege produse durabile şi de calitate

Pentru ca investiţia să fie inteligentă, calitatea şi durabilitatea mobilierului sunt importante. Gândeşte-te că vor fi folosite zilnici de zeci de clienţi şi că trebuie să arate întotdeauna impecabil pentru a crea o atmosferă plăcută şi profesională. La Savy vei găsi produse care oferă un raport calitate-preţ foarte avantajos şi pe care te poţi baza pentru mai mulţi ani!

 

Cum se va face livrarea?

Înainte de a comanda mobilierul de salon, nu uita să te interesezi de modul în care se va face livrarea şi costurile de transport aferente. La Savy livrarea se realizează prin curierat rapid şi poţi beneficia de transport gratuit pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare. Astfel, produsele ajung la tine în deplină siguranţă în numai câteva zile lucrătoare!

 

Asamblarea mobilierului

Piesele de mobilier pentru salon necesită uneori un proces de asamblare, mai ales dacă are dimensiuni mari. Savy face tot posibilul să furnizeze mobilier de salon pre-asamblat, sau care necesită foarte puţină manopera pentru montaj. Astfel, după primirea produselor, în numai câteva minute, vei putea monta mobilierul pe poziţie, fără prea mare efort!

 

Preţuri şi buget

Este esenţial să înţelegi că mobilierul cosmetic este o investiţie considerabilă. Astfel, vai aprecia raportul calitate-preţ avantajos de care poţi beneficia achiziţionând produsele de la Savy!