0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0
    0

Produse de Unica Folosinta Saloane

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Produse de unică folosinţă

Dacă ai un salon SPA sau de înfrumuseţare, ştii cât de multe consumabile şi produse de unică folosinţă sunt necesare! Huse pentru masa cosmetică, despărţitoare degete şi papuci de unică folosinţă pentru pedichiură, gulere pentru frizerie, mantale pentru vopsit, aplicatoare, şerveţele şi prosoape de unică folosinţă - toate sunt necesare şi le vei găsi la Savy la un raport calitate-preţ foarte avantajos!

Iată de ce ai nevoie de ele!

 

Creează un aspect profesional

Dacă vrei să câştigi încrederea clienţilor printr-un aspect cât mai profesional, reţine că aceştia se aşteaptă la utilizarea consumabilelor de unică folosinţă care oferă un grad mare de igienă. Şi, pentru că satisfacerea aşteptărilor clienţilor este printre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont la un salon de frumuseţe, merită să investeşti în accesorii şi produse de unică folosinţă!

Acestea sporesc senzaţia de curăţenie şi grijă pentru protejarea clienţilor, dar şi de profesionalism şi experienţă. Un salon de frumuseţe care investeşte în produse de unică folosinţă de calitate, precum cele de la Savy, prezintă mai multă încredere pentru clienţi!

 

Te ajută să menţii curăţenia şi igiena salonului

Consumabilele de unică folosinţă sunt ideale pentru a păstra curăţenia şi igiena în salonul tău de frumuseţe! În plus, sunt o metodă simplă şi versatilă pentru a respecta normele şi protocoalele de igienă corespunzătoare.

Investiţia în produse de unică folosinţă nu este mare şi te va ajuta să economiseşti timp şi să te concentrezi asupra clienţilor. Datorită acestora nu mai pierzi timp cu igienizarea şi curăţenia, nu mai trebuie să dezinfectezi prea multe accesorii şi nici nu vei avea probleme cu instruirea personalului pentru a respecta toate protocoalele de igienă!

 

Eficientizează munca

Mulţi manageri de SPA apreciază modul în care produsele de unică folosinţă eficientizează munca şi cresc productivitatea! Folosindu-le, personalul nu mai trebuie să spele şi să igienizeze prosoape, husele pentru masa cosmetică sau pelerinele de vopsit, şi câştigă timp preţios.

Poate că accesoriile refolosibile par alegeri mai avantajoase, dar, dacă iei în considerare faptul că se pot păta de la uleiuri, vopseluri sau ceară şi trebuie spălate şi igienizate după fiecare client, îţi vei schimba părerea!

 

Economiseşti timp între pregătirile necesare pentru un nou client

Un alt mare avantaj al produselor de unică folosinţă este faptul că poţi face schimbări rapide între servicii sau clienţi. Pentru că nu mai pierzi timp cu igienizarea şi dezinfectarea consumabilelor, împăturirea şi depozitarea adecvată a acestora, vei economisi timp valoros, clienţii nu trebuie să aştepte şi vor fi mulţumiţi şi, deloc în ultimul rând, dai dovadă de profesionalism şi asiguri condiţii perfect igienice! Totodată, vei putea prelua un număr mai mare de clienţi.