0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Numarul
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Producator
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Buretei pentru Nail Art cu suport
-10%
18,00 Lei 20,00 Lei Fără TVA: 18,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 241 (16 pagini)

Pensule unghii

Când vine vorba despre îngrijirea unghiilor şi crearea extensiilor, tehnica este doar o parte din poveste. Indiferent de câtă experienţa şi îndemânare ai avea, fără instrumentele adecvate totul poate fi un eşec.

Prin urmare, dacă ai decis să te ocupi singură de manichiura ta, vei avea nevoie şi de pensule de unghii de calitate, precum cele de la Savy!

 

Modele variate pentru orice necesitate!

Majoritatea seturilor de pensule de unghii includ trei bucăţi, acestea fiind ideale pentru începători, însă, pe măsură ce dobândeşti experienţă, în mod inevitabil vei ajunge să ai preferinţe în ceea ce priveşte tipul sau mărimea pensulei de unghii. Un ax mai lung, vârfuri mai scurte sau mai ascuţite, mai multă greutate - toate aceste caracteristici pot face diferenţa şi îţi vor oferi confort suplimentar atunci când o ţii sau o mânuieşti.

 

Cum alegi pensula pentru unghii?

Înainte de a trece la cumpărături, este bine să ştii că, în funcţie de firele de păr, există mai multe tipuri de pensule. Multe dintre acestea sunt realizate din păr kolinski, o nevăstuică din zonele reci ale Rusiei sau Chinei şi au capacitatea de a reţine lichidul şi de a-l elibera doar atunci când este necesar. De asemenea, acest păr este suficient de ferm pentru ca pensula să îşi păstreze vârful ferm şi ascuţit, chiar şi după utilizări repetate.

Cu toate acestea, multe femei prefera pensulele pentru unghii din fibre artificiale, iar la Savy vei găsi numeroase modele de calitate care oferă aceleaşi avantaje ca şi cele din păr natural.

 

Cum se curăţa pensule pentru unghii?

Indiferent de tipul de pensulă de unghii pe care o foloseşti, dacă vrei să dureze şi să arate ca nouă mult timp, este esenţial să ştii cum să o întreţii. După fiecare utilizare, pensula de unghii trebuie curăţată temeinic, îndepărtând orice reziduu sau material de lucru. Astfel este prevăzută întărirea perilor care vor rămâne moi şi flexibili mai mult timp, menţinându-şi forma.

 

Dimensiunea pensulelor de unghii

Dimensiunile pensulelor de unghii variază de la 000 - pentru cele mai mici, până la +30 - pentru cele mai mari. În cazul pensulelor de unghii acrilice, se recomandă numerele 6 sau 8. Acestea sunt capabile să ridice o cantitate mică de acril şi facilitează tehnica de aplicare şi stabilirea corectă a raportului dintre lichid şi pulbere.

 

Acum este timpul să te uiţi şi tu la pensulele de la Savy şi să alegi modelul şi măsura care te avantajează!