0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Toate categoriile
Afiseaza filtre
40,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 307 (20 pagini)

Ustensile manichiură

Dacă vrei să creezi o primă impresie favorabilă, este crucial să acorzi o îngrijire adecvată mâinilor şi picioarelor tale, iar manichiura şi pedichiura sunt la fel de importante atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Vei avea nevoie de o rutină sănătoasă şi, totodată, ustensile adecvate.

 

Importanţa manichiurii şi a pedichiurii

Mâinile şi picioarele tale sunt supuse zilnic murdăriei şi deteriorări, fiind printre cele mai expuse zone ale corpului. De aceea, simpla spălare nu este întotdeauna eficientă şi este necesară o îngrijire mai atentă. Iată de ce:

l  Manichiura şi pedichiura ajuta la exfolierea pielii şi curăţarea adecvată a călcâielor;

l  Te ajută să îţi păstrezi unghiile curate şi previne infecţiile;

l  Previne ruperea sau ciobirea unghiilor şi, totodată, uscarea cuticulelor;

l  Masajul de care beneficiezi în timpul acestor proceduri ajută la îmbunătăţirea circulaţiei, păstrează mâinile şi picioarele tinere şi elimină riscul de amorţeală, durere sau umflare;

l  Te ajută să te relaxezi.

 

Instrumente de manichiură şi pedichiură

Cu instrumentele adecvate vei putea oferi mâinilor şi picioarelor tale un tratament demn de un salon profesional şi merită să le ai acasă pentru a le putea folosi în rutină zilnică de îngrijire. La Savy vei găsi tot ce ai nevoie:

l  Forfecuţe de unghii;

l  Împingătoare de cuticule;

l  Cleşte de unghii şi de cuticule;

l  Separatoare pentru degetele de la picioare;

l  Beţişoare din lemn de portocal;

l  Pile de călcâie;

l  Pensete şi toate consumabilele necesare.

 

Împingătoare de cuticule

Pentru a nu se usca sau rupe, cuticulele necesită o îngrijire specială, iar împingătorul de cuticule nu ar trebui să lipsească din trusa ta de manichiură şi pedichiură. Dacă pielea este dură, foloseşte un instrument realizat din oţel, iar pentru pielea moale, poţi folosi unul din lemn. La Savy vei găsi numeroase forme şi modele de împingătoare pentru cuticule de calitate. 

 

Cleşte pentru cuticule

Cleştele pentru cuticule îţi oferă o precizie mare pentru a tăia pielea inestetică din jurul unghiei şi a ţesuturilor moi nedorite. După această operaţie, foloseşte o cremă de mâini sau o loţiune hidratantă.

 

Pila de călcâie

Pentru a îndepărta stratul de celule moarte de la nivelul călcâielor, ai nevoie de această pilă. Cu ajutorul ei vei avea mereu călcâie frumoase şi curate şi previ eficient crăparea pielii. Este recomandat să o foloseşti imediat după baie, când călcâiele sunt bine înmuiate.

 

La Savy vei găsi toate aceste produse, indispensabile pentru o manichiură şi o pedichiură eficientă! Alege produse de calitate pe care te vei putea baza mai mulţi ani!