0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Pensete Extensii Gene

Toate categoriile
Afiseaza filtre
33,00 Lei Fără TVA: 33,00 Lei
34,00 Lei Fără TVA: 34,00 Lei
34,00 Lei Fără TVA: 34,00 Lei
44,00 Lei Fără TVA: 44,00 Lei
37,00 Lei Fără TVA: 37,00 Lei
37,00 Lei Fără TVA: 37,00 Lei
32,00 Lei Fără TVA: 32,00 Lei
33,00 Lei Fără TVA: 33,00 Lei
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

Pensete extensii gene

Pensetele pentru extensiile de gene sunt special concepute pentru a-ţi permite să execuţi operaţii de izolare, ridicare, ataşare şi îndepărtare a firelor de păr subţiri şi delicate. În funcţie de forma vârfului, pensetele pentru extensii gene pot fi drepte, curbate sau în formă de L şi fiecare dintre acestea are o altă utilizare.  

 

Pensetele drepte cu vârf ascuţit

Pot fi în formă de I sau de F şi sunt ideale pentru izolare şi aplicarea extensiilor. Cele subţiri şi lungi sunt eficiente pentru izolare, în vreme ce modelele groase şi scurte sunt excelente pentru aplicarea extensiilor.

Cele în formă de A sunt recomandate pentru ridicarea şi ataşarea extensiilor de gene, iar cele în formă de X, care facilitează prinderea extensiilor clasice fără aplicarea unei tensiuni mari, sunt recomandate pentru aplicarea clasică a genelor.

 

Pensetele curbate

Pensetele cu vârful ascuţit şi curbat în formă de S sunt utile pentru ridicarea benzilor cu extensii şi ataşarea lor pentru creşterea volumului. Vor fi eficiente în cazul persoanelor cu fruntea proeminentă sau cu orbitele ochilor adânci.

 

Pensetele în formă de L

Acestea sunt instrumentul ideal pentru crearea genelor voluminoase şi în special pentru operaţiile de ridicare şi ataşare.

 

Pensetele cu vârf rotund

Sunt instrumentele ideale pentru a îndepărta în siguranţă benzile sau tampoanele pentru ochi, după finalizarea procedurii.

 

Materialul pensetelor

Majoritatea pensetelor pentru extensii gene sunt realizate din oţel inoxidabil, antimagnetic şi necoroziv. Dacă sunt întreţinute adecvat, vor rezista eficient la rugină şi se pot folosi mulţi ani la rând, fără probleme. Sunt uşoare, rezistente şi elastice şi se pot curăţa şi igineniza.

 

Cum alegi penseta potrivită?

Există mulţi factori de care ar trebui să ţii cont când alegi penseta pentru extensia genelor: ce tehnică vei folosi, ce procedură vei efectua, de ce aderenţă şi greutate ai nevoie pentru a evita problemele cu articulaţiile, degetele, încheietura sau postura generală.

 

Cum prelungeşti viaţa pensetelor pentru extensiile de gene?

Dacă, în sfârşit, ai găsit penseta de care ai nevoie, ar trebui să te asiguri că ştii ce ai de făcut pentru a te asigura că va rezista multi ani. Iată câteva sfaturi utile:

l  Nu utiliza aceleaşi pensete pentru gene subţiri şi gene groase, pentru că, din cauza presiunii diferite pe care o exerciţi, se vor slăbi prea mult.

l  Elimină orice adeziv imediat de pe penseta folosind un produs de curăţare adecvat. 

l  Vârful pensetei este fin şi fragil şi nu trebuie atins de suprafeţele dure. De asemenea, evită să le scapi şi asigură-le prin poziţionarea pe suprafeţe antiderapante adecvate.

l  Când nu o foloseşti, păstreaz-o în cutia ei originală.