0
0
  • Pret
    Lei - Lei
  • Producator
    0

Pensete Extensii Gene

Toate categoriile
Afiseaza filtre
33,00 Lei Fără TVA: 33,00 Lei
34,00 Lei Fără TVA: 34,00 Lei
34,00 Lei Fără TVA: 34,00 Lei
44,00 Lei Fără TVA: 44,00 Lei
37,00 Lei Fără TVA: 37,00 Lei
37,00 Lei Fără TVA: 37,00 Lei
32,00 Lei Fără TVA: 32,00 Lei
33,00 Lei Fără TVA: 33,00 Lei
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)

Pensetele de gene – Accesoriile indispensabile pentru servicii de calitate

Unul dintre serviciile de baza intr-un salon de infrumusetare a devenit aplicarea genelor fir cu fir sau a celor de tip smoc, iar pensetele de gene sunt accesoriile indispensabile lash artistilor. Realizate din materiale de calitate precum otelul inoxidabil, acestea sunt de mai multe feluri, potrivindu-se mai multor tipuri de extensii, precum si proceduri.


Cu varf ascutit, rotund sau curbat, in forma de L, I sau F, magazinul nostru iti pune la dispozitie modele variate de pensete pentru extensii de gene cu care sa iti infrumusetezi clientele. Usor de manevrat pentru a nu rupe firele care vor fi aplicate, dar nici genele naturale, acestea sunt ustensile de mare precizie cu ajutorul carora vei oferi servicii impecabile.

Penseta pentru gene sau „penita lash artistului”

Aplicarea extensiilor este o adevarata arta care are nevoie de rabdare, precizie si indemanare, iar penseta profesionala pentru genele fir cu fir este penita lash artistului. Aceasta este completata de alte produse profesionale, cum sunt lipiciul pentru gene, lampa cosmetica pentru gene menita sa iti usureze munca, precum si un remover pentru gene folosit in procesul de intretinere.

Magazinul nostru este dedicat specialistilor din domeniul frumusetii, astfel ca, indiferent daca lucrezi in domeniul manichiurii sau epilarii, la noi vei gasi produse profesionale, precum pensetele pentru gene, cu ajutorul carora munca ta sa fie una de domeniul excelentei si sa iti completeze maiestria. Alege sa iti rasfeti clientii cu articole de calitate care sa ii faca sa revina si sa te recomande mai departe!