0
0
 • Pret
  Lei - Lei
 • Gramaj
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
 • Producator
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Top Coat

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 16 din 93 (6 pagini)

Top coat - ultimul pas in finalizarea manichiurii


Top coat-ul pentru unghii este un lac transparent, care se foloseste pentru a oferi stralucire unghiilor si pentru a face manichiura sa reziste mai mult in timp, avand, astfel, dublu rol, atat de finisare, cat si de protectie. De asemenea, atunci cand este aplicat, top coat-ul reduce timpul necesar uscarii unghiilor.


Dupa aplicarea top coat-ului este recomandat sa aplici si ulei pentru cuticule, creat cu scopul de a oferi hidratare unghiilor si cuticulelor. Astfel, le vei oferi clientelor tale un plus de rasfat. De asemenea, in functie de finish-ul pe care il folosesti, adauga in trusa cu produse pentru manichiura si un degresant de unghii, deoarece exista si top coat-uri care necesita degresare.


Finish pentru unghii - utilizat atat pentru unghii cu gel, cat si pentru unghii cu oja semipermanenta


Pe site-ul nostru gasesti top coat pentru oja semipermanenta, dar si finish pentru unghii cu gel UV de la diferiti producatori, la un pret corect. Exista chiar si top coat-uri care functioneaza pentru ambele tipuri de manichiura, fiind fara acid si miros, iar in cazul unei manichiuri la care s-a folosit alb, acesta nu il va ingalbeni. In functie de aspectul pe care il doresti, poti sa alegi un finish mat pentru unghii sau pentru o manichiura extravaganta va functiona nemaipomenit un top coat cu sclipici sau cu fulgi albi, negrii ori aurii.


Pentru a avea cliente multumite, care aleg sa vina luna de luna la tine, nu omite top coat-ul si celelalte solutii preparatoare pentru manichiura, printre care se numara primerul de unghii, base coat-ul si lichidele pentru unghii.